Aśka Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jak ktoś chętny zbiórka o 18 przy metrze politechnika, pod sklepem żeglarz :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Nie mogłaś się wcześniej wyroić z pomysłem? pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 no właśnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wlasnie, wiecznie wszystko na ostatnia chwile... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 A ja już mam piwo w dłoni. :biggrin: Ja też..., 6te :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja dzisiaj nie piję,klepię felę,alei tak mam zadaleko :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja dzisiaj nie piję,klepię felę,alei tak mam zadaleko :evil: Masz kompa w garażu, czy klepiesz w domu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Masz kompa w garażu, czy klepiesz w domu :icon_question: W garażu i w sypialni :flesje: Klepię oczywiście w garażu :icon_exclaim: Edytowane 11 Września 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Hehe..., dobra odpowiedź :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Tez mam pifko niemieckie Astra 6 % ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 W piatki wieczorem raczej wiekszosc ludziow ma swoje plany. 3h to troche malo. Tym bardziej zeby zauwazyc taki temat :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Zycie, nie widzisz - widza inni, ty tracisz... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nie mogłaś się wcześniej wyroić z pomysłem? pzdr A o spontaniczności kiedyś słyszeli? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Słyszeli ale temat zobaczyli po terminie spotkania. Ot co. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nic straconego. Za 6 tygodni znowu będzie okazja :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi