Limo Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Do normalniej jazdy moto jest ok jak chcesz stoppie walić lub jakiś stunt to możesz sobie lagi z 929/954 włożyć.. :bigrazz: No tak, jak cierpi na nadmiar kasy to może :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Widzę,że musisz mieć rację bo masz f4 i przez to chwalisz co masz... Nie chwale co mam tylko jakiś czas temu stałem przed wyborem między F4i a F4. Potem trafiła się F4 w dość przyzwoitym stanie za rozsądne pieniądze więc się długo nie zastanawiałem i przygarnąłem ją. 3 lata, 1 zestaw napędowy, 1 regulator napięcia i 2 napinacze rozrządu później nadal sądzę że dobrze wybrałem. Mapa z neta czy z CD ... ten sam syf. Nie zestroisz pod swój motocykl = drutujesz. Takie jest moje zdanie, można się z nim nie zgodzić. Porównanie SC33 z SC44 jest tutaj nie na miejscu. Jak "w tym siedzisz" to wiesz o co chodzi. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A jak to jest z cenami tych sprzętów? bo kwota jaką liczą sobie właściciele jest strasznie zróżnicowana... Mam jedną F4 (gaźniki) na oku i czy cena 11tys zł to dużo..? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A jak to jest z cenami tych sprzętów? bo kwota jaką liczą sobie właściciele jest strasznie zróżnicowana... Mam jedną F4 (gaźniki) na oku i czy cena 11tys zł to dużo..? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro!! Wszystko zależy od stanu technicznego motocykla,jeśli ktoś ma moto w stanie bdb regularnie serwisowane to może sobie tyle żądać... Ps uważaj abyś nie dostał -10% za spamowanie i pisanie nie na temat od boga :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi