KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jak chory psychicznie może śmigać Samochodem?!!??! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu1988 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) Normalnie absurdalna sytuacja. Mobilaiz, walcz o swoje jak lwica! :) Edytowane 10 Września 2009 przez Stachu1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 cóż, jeśli już jesteś po konsultacji z prawnikiem, to w pierwszej kolejności skupiłbym się na uzyskaniu odszkodowania. natomiast w drugiej - na wymuszeniu na organach państwowych (zapewne sąd) pozbawienia psychopaty prawa jazdy: wczoraj motocykl, za miesiąc matka z wózkiem, bo "stanie na jego miejscu"; nie powinien mieć prawa prowadzenia pojazdów na drogach publicznych jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 BTW: co tak na prawdę przedstawia/symbolizuje ten słynny pomnik? http://f2.sfd.pl/file/2/images2008/20080609053305.GIF :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ja pierd :eek: Dobrze ze dziadek nie trafil na kogos innego i nie dostal z alpinestara :bigrazz: A tak wogole - gdzie mozna sobie wyrobic takie kwity ? :icon_rolleyes: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) ... powiedział "przepraszam Pana ale zaparkował Pan na moim miejscu na którym parkuje od 30 lat" Po czym jak przyjechała policja i zadawała mu pytania gość nic się nie odezwał wyciągnął papiery i pokazał. Podbiec do policjanta, wyciągnąć mu z kabury gnata, odbezpieczyć i kuku zrobić dziadziusiowi. :banghead: Ja pierd :eek: Dobrze ze dziadek nie trafil na kogos innego i nie dostal z alpinestara :bigrazz: A tak wogole - gdzie mozna sobie wyrobic takie kwity ? :icon_rolleyes: pozdro Taaa ... Uważaj bo by Cie ten dziadek jeszcze zabił. Ba, Ty byś zginął a on zapewne siał by dalej terror. W końcu ma papiery :icon_twisted: Gdzie? Poradnia Psychologiczna. Potem pokój bez klamek :biggrin: Edytowane 10 Września 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek34 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kolego jesli masz troche czasu to nie odpuszczaj, zaloz mu sprawe cywilna i ciagnij dopoki mu chociaz prawka nie cofna skoro jest pierdolniety to raczej prawka miec nie powinien z tym powinien zgodzic sie kazdy nawet malo kumaty sedzia. swoja droga to i tak masz mocne nerwy po takim tekscie dziada juz bym pewnie siedzial w wiezniu za uszkodzenie ciala ze szczegolnym okrucienstwem a moze i co wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 A przypadkiem nie było namalowanej jego rejestracji na miejscu parkingowym? Jak wiesz, że raczej będziesz widział się z nim w sądzie, to może warto poszukać swiadków? dcz jednak co kierowca BMW to kierowca BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 W notce jest naskrobane, że osobnik x wjechał na mój motocykl z przyczyn niezależnych od niego a ja " z przyczyn zależnych" odemnie zaatakowałem jego pojazd i zniszczyłem mu maskę. Mam świadków (akurat przechodziło dwóch motocyklistów "w cywilu") co zeznają, że wskoczyłem na maskę w celu zatrzymania dziadka, który po tym jak dałem mu ostrzegawcze sygnały "głosowe" nie zatrzymał swojego "intrudera" i dalej z uśmiechem na ustach sunął moją cebrę. Przechodziła też jego sąsiadka co mi powiedziała "Panie on kiedyś próbował mnie zabić i chciał zrzucić na mnie kwiatek z balkonu". Mam nadzieję, że coś zdziałam a przynajmniej doprowadzę do tego, że straci kwity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 dcz jednak co kierowca BMW to kierowca BMW Napisz na pw o co chodzi bo nie rozumiem ,,, http://f2.sfd.pl/file/2/images2008/20080609053305.GIF :icon_mrgreen: Rzeszów owszem bardzo ładne miasto. :icon_twisted: Byłem raz i muszę przyznać ładnie tam u was :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Napisz na pw o co chodzi bo nie rozumiem ,,, Zapewne o stereotyp kierowcy BMW i Twoją koncepcję strzelania do ludzi. Dobrze rozumuję, Edie? Mobilaiz-współczuję i powodzenia! Dobrze chociaż, że masz czym jeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekw Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ku*wa mać, często się tym posługuję, ale do tej sytuacji pasuje idealnie: Absurd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Cyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozoo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 A przypadkiem nie było namalowanej jego rejestracji na miejscu parkingowym? Tam mógł być nawet kolorowy ptaszek namalowany oraz cycata blondyna siorbiąca go. Nawet jeśli autor wątku nie mógł tam zaparkować i złamał setkę przepisów stawiając tam pojadz, to nie zmienia to faktu, że uszkodzenie mienia pozostaje uszkodzeniem. Mogę nawet na Twoim podwórku zaparkować nie pytając o zdanie a Ty nie masz prawa spowodować najmniejszej rysy na lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) Zapewne o stereotyp kierowcy BMW i Twoją koncepcję strzelania do ludzi. Dobrze rozumuję, Edie? Rozumiesz mnie jak mało kto. :icon_biggrin: bozoo racja, tylko z tym podwórkiem, to chyba inaczej wygląda, przynajmniej powinno. Ponadto dziadzia dokonał jakiegoś tam "samosądu", a tego nie wolno Edytowane 10 Września 2009 przez Edie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi