wasi Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 jest w moim motorku dziwna zecz która mnie ciekawi, mianowicie czasami słychac dziwny odłos (jakby taki pisk wysoki). a wystarczy np otowrzyc wlew albo w niego puknac a dzwięk ustaje. Macie moze pomysłł skad to sie wzieło i jak sie tego pozbyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) To Odpowietrzenie baku. Edytowane 9 Września 2009 przez jimi11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasi Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a wktórym miejscu znajduje sie odpowietrznik? przyznam ze dobrze jeszcze nipoznałem mojej zr bo mam ja od bardzo niedawna ijak narazie dopowadza ja do jak najlepszego stanu. trzeba go jakos przczyscic czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a wktórym miejscu znajduje sie odpowietrznik? przyznam ze dobrze jeszcze nipoznałem mojej zr bo mam ja od bardzo niedawna ijak narazie dopowadza ja do jak najlepszego stanu. trzeba go jakos przczyscic czy co? Najlepiej to odprawić egzorcyzmy.Chyba że już to zrobiłeś a wtedy to poważna sprawa.Zwykły ksiądz nie pomoże.Może biskup?Ale tego to nie jestem pewien.Może też być Alladyn. z.....Baku.Takie przypadki też miały miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasi Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Najlepiej to odprawić egzorcyzmy.Chyba że już to zrobiłeś a wtedy to poważna sprawa.Zwykły ksiądz nie pomoże.Może biskup?Ale tego to nie jestem pewien.Może też być Alladyn. z.....Baku.Takie przypadki też miały miejsce jesli ktos ma troche wiecej wiedzy na ten temat chetnie sie dowiem jak to zrobic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Nijak nie zrobic. Tak poprostu jest ;) Wystaw na słońce to tez uslyszysz ten dzwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 jesli ktos ma troche wiecej wiedzy na ten temat chetnie sie dowiem jak to zrobic:D Wiedza jest w książkach.zanim nauczyłeś się odkkręcac manetkę gazu,trzeba bylo coć poczytać.zapier...ć umie każdy mat...ek.Jezdzić niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jerzyk7, daruj sobie osobiste komentarze w tym dziale. Rozwiazujemy problem techniczny moto, a nie problemy egzystencjalne wlasciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Będzie albo w korku albo gdzieś koło niego, mógł sie zapchać, wtedy będzie tak robić. Znajdz ję i przechaj szpilką, powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi