otus4 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam posiadam husaberga fe 501 po remoncie silnika nie chcze wejsc na obroty a gdy zalorze filtr powietrza to wogole zaczyna krztusic sie az zgasznie no i chodzi tylko bez filtra czy ktosz mi moglby mi cosz poradzicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Września 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Wygląda, jakby dostawał za mało paliwa. Sprawdź, czy któryś z przewodów paliwowych nie jest zagięty, ew. ustaw odpowiednie poziomy w gaźniku. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 A nie za bogata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Września 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 A nie za bogata? Tfu.. O innym temacie myślałem, sorry. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otus4 Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 zobacze co z tym paliwem ale ja myszlalem ze to rorzad zle ustawiony gaznik jest nowka delorto vhsb 38 i przy gazniku tylko probowalem manewrowac iglica i to nie pomagalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Objawy wskazuja na to ze silnik dostaje za bogata mieszanke w kazdym zakresie obrotow, czyli ustawienia nowego gaznika nie pasuja do tego silnika. Sadze ze trzeba siegnac do serwisowki tego motocykla, sciagnac gaznik i nastawy porownac z serwisowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi