kivi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Bo to błąd w sztuce, kupowanie ramy bez kwitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dlatego są takie tanie :) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiooooo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 tak od osoby prywatnej,powiedział że właścicielowi zabrano dowód rejestracyjny i nie odzyskał już go,ten koleś sprzedawał te fz6 całe na części.No ale chyba nie w tym rzecz jest panowie,ponieważ mi zależy aby mieć numery ramy tej starej (rozbitej),bo jak wspominałem motocykl ma 600km przebiegu i nie był rejestrowany,to bardziej chyba warto zrobić na stare numery i mieć wbite 1 właściciel prawda ? jak bym nawet kupił używaną ramę z papierami to już bym miał wbite w dowód x właściciel z kolei i nikt nie uwierzy w taki przebieg,o to się głównie rozchodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) A to faktycznie zmienia perspektywę, bo wszyscy zapewne myśleli, że zależy Ci na uniknięciu posądzenia o paserstwo/oszustwo/fałszowanie dokumentów. Ale jeśli tylko o przebieg i ilość właścicieli... Poproś też przy rejestracji, żeby Ci wbili do dokumentów, że niebity był. Edytowane 18 Czerwca 2013 przez _Ra_ Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 tak od osoby prywatnej,powiedział że właścicielowi zabrano dowód rejestracyjny i nie odzyskał już go,ten koleś sprzedawał te fz6 całe na części.No ale chyba nie w tym rzecz jest panowie,ponieważ mi zależy aby mieć numery ramy tej starej (rozbitej),bo jak wspominałem motocykl ma 600km przebiegu i nie był rejestrowany,to bardziej chyba warto zrobić na stare numery i mieć wbite 1 właściciel prawda ? jak bym nawet kupił używaną ramę z papierami to już bym miał wbite w dowód x właściciel z kolei i nikt nie uwierzy w taki przebieg,o to się głównie rozchodzi ;) Chcesz sprzedać jako niebity? ;) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 No ale chyba nie w tym rzecz jest panowie,ponieważ mi zależy aby mieć numery ramy tej starej (rozbitej), (...) to już nie na to forum, nie udzielamy tu porad o treści "jak złamać prawo" oraz nie doradzamy jak wypicować powypadkowy złom na "nówkę sztukę nie śmiganą" temat zamykam, autora odsyłam do kodeksu karnego i/ lub na forum bravojsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi