Robert M Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam. W FVR 800 zamiast trzeciego biegu mam luz? Stało sie już tak komuś? Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Uszkodzenie sprzegiel klowych zaowocowalo zgieciem wodzika i kolo zebate tego biegu nie jest wciskane na wlasciwe miejsce na walku glownym. Najprawdopodobniej oba kola 3 biegu i wodzik do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Także stawiam na uszkodzenie wodzika. A nie zmienia się tam dwóch biegów? W takim przypadku 3 i 5? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert M Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Nawet jak w oleju nie ma opiłków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Nawet jak w oleju nie ma opiłków? zgiecie wodzika nie prowadzi do pojawienia sie opilkow w oleju... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Kolega mial identycznie w VFR 800, zadnych innych objawow, zadnych opilkow a po prostu trojka sie skonczyla i tyle, nic nie szarpalo, nie wylo tylko byl jakby dodatkowy luz. Jezdzil tak jeszcze rok i niedawno kupil drugi silnik, przelozyl go i smiga znowu z trojka w moto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imak Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja miałem to samo w xx tylko że z czwartym biegiem Musiałem wymienić całą skrzynie -wodzik skrzywiony,sprzęgła kłowe pół okrągłe nawet wybierak biegów był podjechany Zmieściłem się z tym wszystkim w pięciu stówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi