Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Marca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Mam jeszcze jedno pytanie. W regulaminie jest napisane, że odprawa do drugiego dnia zawodów odbywa się w sobotę. W takim razie nie można przyjechać w niedzielę i wystartować :cry: Czy tak jest na prawdę? A jeszcze jedno, jak jest ze zgłoszeniami, czy można załatwić wszystko na miejscu? dzięki pzdr :flesje: Jeżeli chodzi o Puchar PZM i Ind. Mistrz. Polski, to oddanie motocykli do Parku Maszny zawsze odbywa się w piątek. Aby wystartować w niedzielę, pełną procedurę należy odbyć w piątek. Zgłoszenia możesz dokonać na miejscu, ale dopłacisz - o ile mnie pamięć nie myli to 100 zł więcej, niż w prypadu wcześniejszej wpłaty na konto (150 zł + 20 zł badanie lekarkie dla tych bez licencji + 15 zł numery startowe). dj moto - nie wiem czy Ty zdajesz sobie sprawę z rangi tych zawodów? To są Mistrzostwa Polski w 2 kategoriach: zawodowcy z lic A (IMP) i amatorzy z lic B (PP PZM). Są ściśle określone zasady, jest badanie głośności wydechów motocykli, jeżeli masz kask bez homomlogacji to zapomnij o zawodach, jeżeli masz zbyt niskie buty - to samo. Procedura dopuszczania do rajdów PZM jest dość długa i skoplikowana. Także zasady są naprawdę raczej rygorystyczne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Jak mozna nie przyjechac panowie mnie i mojego syna ps. szpula a tak prywatnie tez Tomek zobaczycie bedziemy cala ekipa sobota i niedziela .Dominik zaciskamy kciuki ps. Jutro bedzie waldek przyjedzie z oponami i twoja lineczka pzdr. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Ja niestety nie jade, tylko po lasach latałem z chłopakami. Narazie brak mi funduszy na zawody. W tym roku wystartuje prawdopodobie tylko w crosscountry w u siebie w mieście i w Olsztynie, ale mam nadzieje, że spotkamy sie na enduro u mnie w Ostródzie we wrześniu. Dzisiaj jak jeżdzilismy to już wypatrywaliśmy ciekawych miejsc na trasie, także będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Marca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Jak mozna nie przyjechac panowie mnie i mojego syna ps. szpula a tak prywatnie tez Tomek zobaczycie bedziemy cala ekipa sobota i niedziela .Dominik zaciskamy kciuki ps. Jutro bedzie waldek przyjedzie z oponami i twoja lineczka pzdr. :lol: Grzybek - liczę na Ciebie z tą linką... pliissss. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Bary - zapraszam. Miejsce startu - Kowanówka/Oborniki. Mam nadzieję, ze będę miał swój 256 na numerach startowych. Jakby co to poznasz mnie po pomarańczowej 450 EXC, kurtka czerwono-biała plus Sokół gdzie się da W takim razie musze tam dotrzeć.A poznam Cie napewno, z resztą już się raz widzieliśmy może jak mnie zobaczysz to sobie przypomnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Dominik jest wyczuwalna różnica w pracy silnika po zalaniu benzyny V-Power99 ??Ile kosztuje litr? U mnie nie ma shella, ale jak warto zainwestować w te paliwko to bym skoczył i zakupił w Olsztynie do mototocykla na zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Dominik jest wyczuwalna różnica w pracy silnika po zalaniu benzyny V-Power99 ??Ile kosztuje litr? U mnie nie ma shella, ale jak warto zainwestować w te paliwko to bym skoczył i zakupił w Olsztynie do mototocykla na zawody. Własnie to bardzo ciekawy temat.Może lepiej założyć nowy temat na ten temat :) Chyba założe. :>Bedzie łatwiej nowym szukac 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Wiem tylko tyle że kosztuje troche ponad 4zł/litr. Ma około 99 oktanów (zwykła ma około 95) Ja niewieże zabardzo żeby to coś dało, a tym bardziej mam wątpliwość czy to nie jest to samo paliwo tylko inna nazwa. Ja osobiście jezdrzę na 98. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Wiem tylko tyle że kosztuje troche ponad 4zł/litr. Ma około 99 oktanów (zwykła ma około 95) Ja niewieże zabardzo żeby to coś dało, a tym bardziej mam wątpliwość czy to nie jest to samo paliwo tylko inna nazwa. Ja osobiście jezdrzę na 98. W dwusuwie to dużo daje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Ja cały czas leje 98, bo czuje rózniece między 95. Ciekawe czy czy miedzy v power też bedzie taka róznica bo cena jest duża i nie wiem czy opłaca sie płacic tyle więcej jak efektu nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi