Vanilla Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galford Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Poznałem Griszę z 3-4 lata temu. Zawsze jak mnie spotykał w 2oo to zagadał, pośmiał się. Nie mogę uwierzyć, że już go nie ma :( [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 zawsze pełen humoru.... chodziliśmy do 2oo po terminie porodu mojej córeczki, powiedział, że jak urodzimy w knajpie to codziennie browar za free, pytałem czy będzie ojcem chrzestnym mojej córki, zgodził się, pod warunkiem, że będzie mógł wyru**ać matkę chrzestną..... szkoda gadać, do dupy to wszystko....no cóż kiedyś i tak się spotkamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Poznałem Griszę dzięki Jagroskiemu. Dzisiaj nie mogłem podjechać do 2oo - po trasie ponad 200km usiadłem do kompa, wychyliłem browara i dotarłem do tej smutnej wiadomości. Jutro pojadę do 2oo zapalić świeczkę... Szkoda, że już nie dostanę od Niego Tymbarku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Właśnie wróciłam z tygodniowego winklowania po Czechach a tu nagle taka informacja.... Zwaliło mnie to z nóg, odebrało mowę... Jeszcze za dwa tygodnie temu opieprzał mnie, że rzadko zaglądam do 2oo i dostałam za karę kopniaka... Ja pier.... Życie tak kruche jest :( Śmigaj Grzesiu po niebieskich autostradach!!! Pokój Jego duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ja mam prośbę. Czy mógłby ktoś umieścić tu Jego zdjęcie? Sam nigdy nie miałem okazji Go poznać, choć w 2oo byłem nie raz. Na pewno widziałem Go wiele razy tylko po prostu nie wiedziałem że to on. Jeśli uznacie moją prośbę za niestosowną to w porządku, z góry przepraszam. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Cholera .... zeby tak sie fajny weekend zakonczyl ... szkoda czlowieka [*] Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galford Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 http://www.motogen.pl/aktualnosci/zkraju/w...yje,art334.html Pod tym linkiem jest zdjęcie i info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Grisza, kumplu.....zmieniłeś miejsce na lepsze, szcześliwsze, Niebieskie.... Pokaż tam w górze, jak stworzyć najwspanialszą knajpę motocyklową z klimatem.... Będzię nam CIEBIE brakować......bardzo.... Do zobaczenia Groszek .....tam..... ['] ['] ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Kurcze, nie znałem go prawie wcale. Raz tylko jak byłem tam z GoNaked po ich próbie, zostaliśmy sobie zdawkowo przedstawieni. No, szkoda... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 do 2oo zaczęłam chodzić w miarę nie dawno, poznałam Griszę przy bilardzie... nie mieliśmy wiele okazji żeby pogadać.. okazja miała być przy wspólnej grze na którą się umawialiśmy... :( Dziwnie, bardzo dziwnie będzie bez niego.... (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 2oo to miejsce od którego zaczynałem poznawać motocyklizm, lubiłem tam wpadać z powodu niepowtarzalnego klimatu. Strasznie smutno mi przeczytaniu tej informacji. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi