ReD-GreeN Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tak, z kompletem papierów od pierwszego właściciela w kraju (kupiony był w PL salonie) stal na allegro? tez wlasnie na 200 poluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 stal, jakoś popołudniu się pojawił, tel umówienie spotkania i na drugi dzień rano już był sprzedany, zanim wróciłem do domu (9 h) to już go nie było pewnie wykasowal zaraz po tym jak pojechalismy Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 tak, z kompletem papierów od pierwszego właściciela w kraju (kupiony był w PL salonie)Foty, foty! Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 no ja tez tak kupiłem, moto pojawiło się po południu, a następnego dnia rano już je oglądałem z mojej strony mogę powiedzieć tyle - jest duże ciśnienie ostatnio na ktmy exc, zwłaszcza 125/200 i zwykle to co stoi parę miesiecy nie jest warte oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 foty http://www.bikepics.com/members/Katsumoto/04200exc/ Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No fajny, tylko dyfuzor od SXa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 (edytowane) Fajna koza, przydałaby mi sie taka kiera, tylko dyfuzor bym se odmalował(+10 do lansu), szkoda że w nowszych exc przestali dawać prześwitujące baki. Ja nie mam węzyka w lewym dekielku od kontroli zaworu wydechowego? To jakieś odpowietrzenie? Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Tak, odpowietrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 To wyjaśnia dlaczego mi się dymi z pod płyty :icon_mrgreen: Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 doczytałem w manualu "from model 2002 the left side cover is drilled for the crank case ventilation." czyli u mnie w 99' ma byc goły dekielek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 tylko dyfuzor bym se odmalował(+10 do lansu)a tak przy okazji, jak omalowac dyfuzor? Proszkowo? szkoda że w nowszych exc przestali dawać prześwitujące baki.Ja to się zastanawiam czy nie poszukać jakiegoś akcesoryjnego "bladego" albo od nowszego przypasować :D Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 W nowszych przezroczysty bak był w wersji sixdays Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_sl Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 no ja tez tak kupiłem, moto pojawiło się po południu, a następnego dnia rano już je oglądałem z mojej strony mogę powiedzieć tyle - jest duże ciśnienie ostatnio na ktmy exc, zwłaszcza 125/200 i zwykle to co stoi parę miesiecy nie jest warte oglądania moze i masz racje, choć czasami ludzi po prostu nie stać na dany sprzęt Cytuj sprzedam KTM 530 2010 - 2011 R. http://allegro.pl/ktm-exc-530-2010-2011-i1596042967.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Ghollum, a czemu Ty przesiadłeś się chyba z 525 na tą kosiarkę? Aż taka różnica w wadze? Ja będę kombinował zeby mimo wszystko kupic za jakiś czas porządne 4t, czyli w drugą stronę. Edytowane 6 Maja 2011 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 taka moda nastała na forum, nie masz 200 nie jesteś fajny :icon_mrgreen: a Ty Jjank coś tak przystal wczas rano :icon_razz: Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi