Peterek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 tradycyjnie w ten właśnie weekend mam tradycyjne targi... Kurcze, 2 weekendy w roku pracuje, i już 3 raz z rzędu się trafia! TO chyba coś więcej niż statystyka... Tak więc głosuje na inny, a nóż się uda.. No ja się Ludwik nie upieram przy terminie. Może być drugi weekend. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No i zacichło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A tam zacichło... odcinamy dni, już niedługo :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Musze zobaczyc jak pracuje bo Ludwicjusz mi sporo dobrego naopowiadał o tym spotakniu i mam ochote się wybrać :-) I tego winke Peterkowego się napić. PS. przywioze swoje jeśli tylko uda mi się pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Uwzględniając zachcianki Ludwika :wink: przepisuję "mój" termin na następny weekend. Jak na razie to mi wszystko jedno kiedy. 5-6.09 - 2 12-13.09 - 2 19-20.09 - 0 Jeżyk wino jak wino, można go wypić wszędzie, ale SSSJ jest nie do zastąpienia - trzeba tam być. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jeżyk wino jak wino, można go wypić wszędzie, ale SSSJ jest nie do zastąpienia - trzeba tam być. Zgadzam się z kolegą w stu procentach :clap: Dopisujcie się do terminów, niema na co czekać to nie licytacja, aby czekać do ostatnich minut. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ja wstrzymam się od głosowania bo jeszcze nie wiem czy pojade ale wszystke weakendy które proponowaliście mam wolne naszczęście :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ja wstrzymam się od głosowania bo jeszcze nie wiem czy pojade ale wszystke weakendy które proponowaliście mam wolne naszczęście :-) Nie bądź dziecko Jezyk!! Głosuj na jakiś termin i nie ściemniaj: jadę nie jadę. Będziemy jechać w grupie z Wawy coś ok. 9 rano w piątek. Masz pytania to pytaj. Bubery na urlopie, ale jak coś prostego to od nas dostaniesz odpowiedź :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 jeśli przyjmujecie gości, to ja poproszę 1 łykend września ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 jeśli przyjmujecie gości, to ja poproszę 1 łykend września ;) jsz Hey, dopisz się do listy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jeśli o mnie chodzi, to jak przyjadę, to będę, ale czy jesteście pewni, że chcecie to zrobić Ludwikowi? Znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jeśli o mnie chodzi, to jak przyjadę, to będę, ale czy jesteście pewni, że chcecie to zrobić Ludwikowi? Znowu? Dlatego zmieniłem "mój" termin :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zatem niech będzie tak: 5-6.09 - 2 12-13.09 - 3 19-20.09 - 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 No i wszystko u mnie się wyjaśniło, więc się zadeklaruję :buttrock: 5-6.09 - 2 12-13.09 - 4 19-20.09 - 0 na razie tylko moja skromna osoba, ale trwają negocjacje nad zwiększeniem stanu liczebnego, wiadomo nie od dziś że w kupie raźniej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jeśli już będziemy z Dorotą,to na 99% drugi termin 5-6.09 - 2 12-13.09 -5 19-20.09 - 0 matata prawdopodobnie jak będziemy lecieć sami, to może polecimy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi