Jezyk Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Moje moto już zapakowane :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Hehe wiem Buber, ale już mi wstyd dzwonić czwarty raz Chciałbym trafić bez telefonów Nie przesadzaj, ostatnio nie korzystaliśmy z telefonu do przyjaciela. Ja to chyba ominę poranne warszawskie korki i polecę sobie obwodnicą. Tak czy owak melduję się o dziewiątej w Jankach. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Moje moto już zapakowane :-) Moje też spakowane i zatankowane pod korek czeka w garażu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Moje też spakowane i zatankowane pod korek czeka w garażu :smile: Też przed chwilą wróciłem z garażu. Jeszcze tylko jedna torba rano do zamocowania, wacha jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Moje też spakowane i zatankowane pod korek czeka w garażu :smile: a ja zostawiam sobie to na jutro, teraz idę lulać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a ja właśnie wklepuje trasę do nawigacji, żeby się jutro przy wszystkich nie wkurzać na opór materii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja właśnie kawke sobie aplikuje i w drogr bo do Wawy musze dojechac i sie przez korki przebic :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja właśnie kawke sobie aplikuje i w drogr bo do Wawy musze dojechac i sie przez korki przebic :crossy: Właśnie herbatkę popijam, a do Janek to objazdem przez Grójec sobie śmignę. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 A my płatki owsiane i do roboty. Zadanie wielkie przede mną bo trzeba szefową przekonać, że mogę wyjść wcześniej :icon_biggrin: W domu bałagan więc się proszę nie przestraszyć :wink: Szerokiej drogi!!!! Czekamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 :) my też kawka i w drogę :) ok. 11.00 ruszamy, dozobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 za godzinkę spotykamy się z Vitkiem, zalewamy motury i heja :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Było świetnie,choć podobno gwóźdź progamu to dzisiejszy wieczór. Jak Bozia da to next time też będę. Dziękuję organizatorom za ich wysiłek i wspaniałą organizacje, pyszne jedzonko i super atmosferę. Mimo że nikogo nie znałem,nie dało się tego odczuć. Trasa wycieczki pięknie zaplanowana i nawet kaprysy pogody nie popsuły wrażenia. Mam nadzieję że bawiliście się dobrze a motocykl Wojtka odzyskał napięcie :) Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 No i wróciliśmy. Było jak zwykle super i nawet pogoda nie popsuła nam świetnej zabawy. Dziękujemy wszystkim za świetną zabawę, gospodarzom za gościnę i że maja jeszcze do nas cierpliwość :icon_twisted: . Piaffe, Buber stokrotne :notworthy: P.S. Paparazzi wklejać foty bo muszę zmienić awatar :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 http://picasaweb.google.com/6wmwm6/Wrzesien2009Jagniatkow# Miłego oglądania Nie dużo tego ale zawsze :) Mam nadzieje że nikt nie ma za złe za upublicznienie :) Jak powroty? Dziś chyba deczko lepsza pogoda Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 a my jeszcze siedzimy i wyjadamy co zostało. Ale impreza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi