Ludwicjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Buber, po rumuńsko-ukraińsko-karpackiej zaprawie to tego hajłeja wolisz stówką czy może bokiem po lesie? ;) Dróżka marzenie :lalag: Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Ludwicjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Pyr, pyr, pyr i do przodu :crossy: No bez jaj, piękna droga. Ogień i do przodu! "Pyr, pyr pyr" to się nawet na drodze na moją działkę nie jedzie, a tam jest duuuużo gorzej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 No bez jaj, piękna droga. Ogień i do przodu! "Pyr, pyr pyr" to się nawet na drodze na moją działkę nie jedzie, a tam jest duuuużo gorzej :icon_mrgreen: Masz już moto, że tak się mądrzysz? :icon_twisted: (Ale ze mnie złośliwiec :icon_rolleyes: ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ta droga tak ślicznie wyglada na zdjęciach ale w rzeczywistości co jakis czas są drewniane przepusty na wodę i kat nachylenia taki jak do nas do domu i jest tego dokładnie 850metrów dlatego martwie się czy wszyscy bedą zadowoleni i chętni do poruszania się po takiej drodze. Cel jednak uświęca środki bo miejsce jest wyjatkowe rzeczywiście i warte zobaczenia..... Myślę, że ujmiemy ten punkt wycieczki w planach, a na miejscu sami zdecydujecie :wink: No to juz nie długo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Pyr, pyr, pyr i do przodu :crossy: Takie tempo mi odpowiada :icon_biggrin: Tak z ciekawości, co jest na końcu tej 850 metrowej dróżki? :icon_question: Czy dopiero dowiemy sie na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 witam, kłania się zbieracz chrustu :) - omawiany przez matatę, sprostowanie :( jeśli pozwolicie się zjawić, to będę sam, bez małżowinki :) :banghead: :banghead: :banghead: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Tak z ciekawości, co jest na końcu tej 850 metrowej dróżki? :icon_question: Czy dopiero dowiemy sie na miejscu? Że nawiążę do popularnego tematu - to na striptizie też chcesz, żeby panienka wyszła od razu cała rozebrana? :eek: Niewspodziewanka będzie i już. Jak napisałem wcześniej, w planach jest wycieczka z płetwy ok. godziny, i miejsce na kaski i skóry załatwione, więc możecie mieć coś na przebranie (jak chcecie). A na końcu wycieczki tyż ładne miejsce... choć będzie lekko pod górkę... A zbieraczy chrustu nigdy za mało - w końcu ktoś to drzewno na ognisko musi przynieść, nie? :wink: Powoi zaczynamy obliczać miejsce na podłodze... chyba nie zmarzniecie, bo będzie ciasno :flesje: A jak ktoś chce komforty, to bierzcie materace ze sobą :icon_eek: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 dziękować bardzo :) objecujem, że zbirać to ja nie umiem, ale będę się starał :) do zobaczyska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Masz już moto, że tak się mądrzysz? :icon_twisted: (Ale ze mnie złośliwiec :icon_rolleyes: ) pozdro Nie mam i dlatego się mądrzę. Do tego coraz mniej wierzę, że w te dwa tygodnie go odzyskam, więc skoro nie będzie mnie znowu na imprezce, to chociaż w temacie się pojawię, co? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Aśka, no już nie fochuj, tylko wskocz komuś na plecak i przyjeżdżaj. Może jak będziesz grzeczna to ci dadzą poprowadzić? Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Aśka, no już nie fochuj, tylko wskocz komuś na plecak i przyjeżdżaj. Może jak będziesz grzeczna to ci dadzą poprowadzić? Buber mądrze prawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) No to czas zrobić małe podliczenie - cobyśmy się ze wszystkim wyrobili: 1. Wolkan 3. Toolman + Ania 4. Peterek 5. Browarny 7. Rejvoy + reszta 9. Sadek + Monika 11. Pik + Dorota 12. Ludwicjusz 14. Jezyk +1 15. Jeszua 16. Matata 17. Vit66 19. ptaq (prawdopodobnie + sylvia) 20. wopoz 21. modek 22. miras69 Jak widzicie, cyferki z przodu to ilość sztuk. Zaniedługo będzie rozpiska kto gdzie śpi, jak ktoś optuje za namiotem (no chyba jest taki przynajmniej jeden.. :icon_mrgreen: ) to zaznaczyć koło swojego nicka proszę. No i jak zwykle (ale zawsze lepiej zaznaczyć) powinniśmy się zmieścić, ale bierzcie śpiworki i jakieś maty czy materace (czy partnerów/rki :wink: ) bo inaczej będzie wam twardo w nocy. Jak widzę na koszulki nie ma odzewu zbyt wielkiego, niczewo. Co do sugestii Wolkana (organizacyjnych) to będziemy mieli sposobność pogadać. No i nie chcę zapeszać, ale mam wrażenie że ten weekend ładny będzie.. tradycyjnie.. :icon_biggrin: Edytowane 1 Września 2009 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) No to czas zrobić małe podliczenie - cobyśmy się ze wszystkim wyrobili: 1. Wolkan 3. Toolman + Ania 4. Peterek 5. Browarny 7. Rejvoy + reszta 9. Sadek + Monika 11. Pik + Dorota 12. Ludwicjusz 13. Jezyk + Karola 14. Jeszua 15. Matata 16. Vit66 18. ptaq (prawdopodobnie + sylvia) 19. wopoz 20. modek 21. miras69 Jak widzicie, cyferki z przodu to ilość sztuk. Zaniedługo będzie rozpiska kto gdzie śpi, jak ktoś optuje za namiotem (no chyba jest taki przynajmniej jeden.. :icon_mrgreen: ) to zaznaczyć koło swojego nicka proszę. No i jak zwykle (ale zawsze lepiej zaznaczyć) powinniśmy się zmieścić, ale bierzcie śpiworki i jakieś maty czy materace (czy partnerów/rki :wink: ) bo inaczej będzie wam twardo w nocy. Jak widzę na koszulki nie ma odzewu zbyt wielkiego, niczewo. Co do sugestii Wolkana (organizacyjnych) to będziemy mieli sposobność pogadać. No i nie chcę zapeszać, ale mam wrażenie że ten weekend ładny będzie.. tradycyjnie.. :icon_biggrin: Udało mi się żonke namówić :P Edytowane 1 Września 2009 przez Jezyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ta droga tak ślicznie wyglada na zdjęciach ale w rzeczywistości co jakis czas są drewniane przepusty na wodę i kat nachylenia taki jak do nas do domu i jest tego dokładnie 850metrów dlatego martwie się czy wszyscy bedą zadowoleni i chętni do poruszania się po takiej drodze. Cel jednak uświęca środki bo miejsce jest wyjatkowe rzeczywiście i warte zobaczenia..... Myślę, że ujmiemy ten punkt wycieczki w planach, a na miejscu sami zdecydujecie :wink: Noo nie wiem ,czy nasz 0,5 t (bez pasażera :biggrin: ) kredens sobie poradzi z tymi przepustami,kładkami i itp :icon_rolleyes: .Ale o tym przekonamy się na miejscu - jeśli dojedziemy bo jak pisałem już wcześniej Jeśli już będziemy z Dorotą,to na 99% drugi termin A wszystko przez pracę,już raz w tym roku plany urlopowe nam rozwalili nasi "kochani" pracodawcy,zupełmie jak by się znali i umówili :banghead: I choć jestem niepoprawnym optymistą,to jednak nadal zachowuje ten 1% ,choć po doświadczeniach tegorocznych jak bym był pesymistą ,mógł bym powiedzieć 10% marginesu ,że coś nam nie wyjdzie i nie będziemy się mogli z Wami spotkać tym razem :evil: A wszystko się rozbija o jeden dzień "PIĄTEK" ,bo wyjazd od nas po 19-tej nie wchodzi w rachubę-ponieważ byśmy dotarli do Was nad ranem w sobotę,kompletnie zje....ni,bez ochoty na nic. Ale jak na razie zaciskamy kciuki,by wszystko poszło po naszej myśli - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Zaklepuję sobie namiocik :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi