Skocz do zawartości

IV SSSJ Spotkanie Sympatyków Starej Japonii

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No bez jaj, piękna droga. Ogień i do przodu! "Pyr, pyr pyr" to się nawet na drodze na moją działkę nie jedzie, a tam jest duuuużo gorzej :icon_mrgreen:

Masz już moto, że tak się mądrzysz? :icon_twisted: (Ale ze mnie złośliwiec :icon_rolleyes: )

pozdro

Ta droga tak ślicznie wyglada na zdjęciach ale w rzeczywistości co jakis czas są drewniane przepusty na wodę i kat nachylenia taki jak do nas do domu i jest tego dokładnie 850metrów dlatego martwie się czy wszyscy bedą zadowoleni i chętni do poruszania się po takiej drodze. Cel jednak uświęca środki bo miejsce jest wyjatkowe rzeczywiście i warte zobaczenia..... Myślę, że ujmiemy ten punkt wycieczki w planach, a na miejscu sami zdecydujecie :wink:

No to juz nie długo!!

Tak z ciekawości, co jest na końcu tej 850 metrowej dróżki? :icon_question: Czy dopiero dowiemy sie na miejscu?

Że nawiążę do popularnego tematu - to na striptizie też chcesz, żeby panienka wyszła od razu cała rozebrana? :eek: Niewspodziewanka będzie i już. Jak napisałem wcześniej, w planach jest wycieczka z płetwy ok. godziny, i miejsce na kaski i skóry załatwione, więc możecie mieć coś na przebranie (jak chcecie). A na końcu wycieczki tyż ładne miejsce... choć będzie lekko pod górkę...

A zbieraczy chrustu nigdy za mało - w końcu ktoś to drzewno na ognisko musi przynieść, nie? :wink:

Powoi zaczynamy obliczać miejsce na podłodze... chyba nie zmarzniecie, bo będzie ciasno :flesje:

A jak ktoś chce komforty, to bierzcie materace ze sobą :icon_eek:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Masz już moto, że tak się mądrzysz? :icon_twisted: (Ale ze mnie złośliwiec :icon_rolleyes: )

pozdro

Nie mam i dlatego się mądrzę. Do tego coraz mniej wierzę, że w te dwa tygodnie go odzyskam, więc skoro nie będzie mnie znowu na imprezce, to chociaż w temacie się pojawię, co?

:(

Aśka, no już nie fochuj, tylko wskocz komuś na plecak i przyjeżdżaj. Może jak będziesz grzeczna to ci dadzą poprowadzić?

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

No to czas zrobić małe podliczenie - cobyśmy się ze wszystkim wyrobili:

1. Wolkan

3. Toolman + Ania

4. Peterek

5. Browarny

7. Rejvoy + reszta

9. Sadek + Monika

11. Pik + Dorota

12. Ludwicjusz

14. Jezyk +1

15. Jeszua

16. Matata

17. Vit66

19. ptaq (prawdopodobnie + sylvia)

20. wopoz

21. modek

22. miras69

Jak widzicie, cyferki z przodu to ilość sztuk. Zaniedługo będzie rozpiska kto gdzie śpi, jak ktoś optuje za namiotem (no chyba jest taki przynajmniej jeden.. :icon_mrgreen: ) to zaznaczyć koło swojego nicka proszę. No i jak zwykle (ale zawsze lepiej zaznaczyć) powinniśmy się zmieścić, ale bierzcie śpiworki i jakieś maty czy materace (czy partnerów/rki :wink: ) bo inaczej będzie wam twardo w nocy.

Jak widzę na koszulki nie ma odzewu zbyt wielkiego, niczewo. Co do sugestii Wolkana (organizacyjnych) to będziemy mieli sposobność pogadać.

No i nie chcę zapeszać, ale mam wrażenie że ten weekend ładny będzie.. tradycyjnie.. :icon_biggrin:

Edytowane przez Buber

No to czas zrobić małe podliczenie - cobyśmy się ze wszystkim wyrobili:

1. Wolkan

3. Toolman + Ania

4. Peterek

5. Browarny

7. Rejvoy + reszta

9. Sadek + Monika

11. Pik + Dorota

12. Ludwicjusz

13. Jezyk + Karola

14. Jeszua

15. Matata

16. Vit66

18. ptaq (prawdopodobnie + sylvia)

19. wopoz

20. modek

21. miras69

Jak widzicie, cyferki z przodu to ilość sztuk. Zaniedługo będzie rozpiska kto gdzie śpi, jak ktoś optuje za namiotem (no chyba jest taki przynajmniej jeden.. :icon_mrgreen: ) to zaznaczyć koło swojego nicka proszę. No i jak zwykle (ale zawsze lepiej zaznaczyć) powinniśmy się zmieścić, ale bierzcie śpiworki i jakieś maty czy materace (czy partnerów/rki :wink: ) bo inaczej będzie wam twardo w nocy.

Jak widzę na koszulki nie ma odzewu zbyt wielkiego, niczewo. Co do sugestii Wolkana (organizacyjnych) to będziemy mieli sposobność pogadać.

No i nie chcę zapeszać, ale mam wrażenie że ten weekend ładny będzie.. tradycyjnie.. :icon_biggrin:

Udało mi się żonke namówić :P

Edytowane przez Jezyk

Ta droga tak ślicznie wyglada na zdjęciach ale w rzeczywistości co jakis czas są drewniane przepusty na wodę i kat nachylenia taki jak do nas do domu i jest tego dokładnie 850metrów dlatego martwie się czy wszyscy bedą zadowoleni i chętni do poruszania się po takiej drodze. Cel jednak uświęca środki bo miejsce jest wyjatkowe rzeczywiście i warte zobaczenia..... Myślę, że ujmiemy ten punkt wycieczki w planach, a na miejscu sami zdecydujecie :wink:

Noo nie wiem ,czy nasz 0,5 t (bez pasażera :biggrin: ) kredens sobie poradzi z tymi przepustami,kładkami i itp :icon_rolleyes: .Ale o tym przekonamy się na miejscu - jeśli dojedziemy bo jak pisałem już wcześniej

Jeśli już będziemy z Dorotą,to na 99% drugi termin

A wszystko przez pracę,już raz w tym roku plany urlopowe nam rozwalili nasi "kochani" pracodawcy,zupełmie jak by się znali i umówili :banghead: I choć jestem niepoprawnym optymistą,to jednak nadal zachowuje ten 1% ,choć po doświadczeniach tegorocznych jak bym był pesymistą ,mógł bym powiedzieć 10% marginesu ,że coś nam nie wyjdzie i nie będziemy się mogli z Wami spotkać tym razem :evil: A wszystko się rozbija o jeden dzień "PIĄTEK" ,bo wyjazd od nas po 19-tej nie wchodzi w rachubę-ponieważ byśmy dotarli do Was nad ranem w sobotę,kompletnie zje....ni,bez ochoty na nic.

Ale jak na razie zaciskamy kciuki,by wszystko poszło po naszej myśli - pozdrawiam