ptaq_ Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Jak przyjedziesz sam to robisz striptease Niestety jest to niezgodne z regulaminem spotkania: Nie ma palenia gumy, zachlewania.....buzi :rolleyes: oraz striptizu. :icon_mrgreen: :icon_razz: ps. A może skreślić z regulaminu ten fragment... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Niestety jest to niezgodne z regulaminem spotkania: :icon_mrgreen: :icon_razz: ps. A może skreślić z regulaminu ten fragment... :wink: Piaffe miała na myśli klasyczny striptiz w damskim wykonaniu. O męskim nie było mowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Striptease to striptease - podobno jest równouprawnienie :icon_mrgreen: ps. Z dwojga złego, to ja już jednak wolałbym ten klasyczny... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 No to kto w tym waszym stadle nosi spodnie? Jak przyjedziesz sam to robisz striptease Dobre, dobre. U nas jest zasada: nic na siłę. Aż prosi się dodać: wszystko młotkiem, ale to nie wchodzi w rachubę. ptaq napisał, że nie chce patrzeć. Uszanujmy jego decyję. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ptaq napisał, że nie chce patrzeć. Spoko Peterek - mną się nie przejmuj :wink: Najwyżej się odwrócę... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam. 1. Wolkan 2. Toolman + Ania 3. Peterek (Aga!! Przyjedź!!!! Proooossssiiiiiimyyyyy!!!) 4. Browarny 5. Rejvoy + reszta 6. Sadek + Monika 7. Pik + Dorota 8. Ludwicjusz 9. Jezyk 10. Jeszua (bardzo liczymy na to, że II-gi weekend też będzie pasował) 11. Matata 12. Vit66 13. ptaq (prawdopodobnie + sylvia) 14. wopoz - II podejście, pozwolicie? Się bardzo postaram dotrzeć. Pozdrowienia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Spoko Peterek - mną się nie przejmuj :wink: Najwyżej się odwrócę... :icon_twisted: Ale, ale ptaqu nie rób mi tego :smile: :smile: Ratunkuuuu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Spoko Peterek!!Będę Cię bronić własną.........Eeehem.... Striptizu nie będzie....... Tylko przywieź Agnieszkę :biggrin: Wopoz, pewnie, że pozwolimy. Będzie cieplej :wink: Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Piaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Spoko Peterek!!Będę Cię bronić własną.........Eeehem.... Striptizu nie będzie....... Tylko przywieź Agnieszkę :biggrin: No kurna cały czas próbuję i dupa blada :icon_evil: Aga pozdrawia dziewczynki :buttrock: (sorry, mały off top) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Do striptizu dupa powinna być przede wszystkim krągła. Kolor nie ma znaczenia. Ale teraz to już w ogóle offtop, i jak zwykle jak nie ma o czym, to my musimy o dupach.... :icon_razz: A w temacie - mam w planach w trakcie wycieczki spacer około godziny w ładne miejsce. Motorki będą stały pod schroniskiem i tam też będzie można zostawić szpej czyli skóry kaski, itp. Chyba że większościowy stwierdzicie że nie chcecie łazić po ładnych miejscach. Tym razem bez zabytków :smile: Dawajta opinie. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A w temacie - mam w planach w trakcie wycieczki spacer około godziny w ładne miejsce. Motorki będą stały pod schroniskiem i tam też będzie można zostawić szpej czyli skóry kaski, itp. Chyba że większościowy stwierdzicie że nie chcecie łazić po ładnych miejscach. Tym razem bez zabytków Dawajta opinie.I tak pojedziemy w ciemno tam gdzie nas poprowadzicie :crossy: Jeśli to będzie spacer to chyba damy radę :smile: Ja też namawiam swoją piękniejszą połowę, ale cienko mi idzie Namawiaj Peterek namawiaj, miło będzie poznać :smile: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 1. Wolkan 2. Toolman + Ania 3. Peterek (Aga!! Przyjedź!!!! Proooossssiiiiiimyyyyy!!!) 4. Browarny 5. Rejvoy + reszta 6. Sadek + Monika 7. Pik + Dorota 8. Ludwicjusz 9. Jezyk 10. Jeszua (bardzo liczymy na to, że II-gi weekend też będzie pasował) 11. Matata 12. Vit66 13. ptaq (prawdopodobnie + sylvia) 14. wopoz - II podejście, pozwolicie? 15. modek co prawda starą japonię zamieniłem na trochę młodszą, ala bardzo chętnie piszę się na wycieczkę :biggrin: jeśli można of corse :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A w temacie - mam w planach w trakcie wycieczki spacer około godziny w ładne miejsce. Motorki będą stały pod schroniskiem i tam też będzie można zostawić szpej czyli skóry kaski, itp. Chyba że większościowy stwierdzicie że nie chcecie łazić po ładnych miejscach. Tym razem bez zabytków :smile: Dawajta opinie. Nie no przejść się czasem jest wskazane, zwłaszcza w ładne miejsce. Będzie pan zadowolony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A ja nadal bez motocykla :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A ja nadal bez motocykla :banghead: To może pomożemy temu mechanikowi, lakiernikowi czy komuś tam :icon_question: A w temacie - mam w planach w trakcie wycieczki spacer około godziny w ładne miejsce. Motorki będą stały pod schroniskiem i tam też będzie można zostawić szpej czyli skóry kaski, itp. Chyba że większościowy stwierdzicie że nie chcecie łazić po ładnych miejscach. Tym razem bez zabytków :smile: Dawajta opinie. Ja jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi