Darekcb500 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 darekcb500co go hamulców to się absolutnie nie zgadzam, mam w zwyczajnym gumowym oplocie i są mocne jak pieron. a może miałeś wersję z bębnem od pralki na tylnim kole Nie rozśmieszaj mnie :) ;) ;) Jedna tarcza z przodu z dwótłoczkowym zaciskiem hamulcowym gwarantuje ci hamulce mocne buuhaaaahaaa Widze ze masz niskie wymagania co do działania ukladu hamulcowego A tylny hamulec chodz tarczowy to nie przewyzsza zbytnio bebnowego ,wiem bo jezdzilem z takim i takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 a tak z czystej ciekawości, bo na początku nie mam zamiaru tego sprawdzać, to ile ta najmocniejsza wersja (58 koni?) poleci? Wersja z owiewką = 205 licznikowo. Muszę dodać ze te dwieście nie zrobiły na motocyklu żadnego wrażenia. Ot prędkość maksymalna i tyle. Żadnych nerwowych drgań czy wężykowania. Dlatego lubie ten motur. Powyżej 160 to już trzeba czekać na te dwieście troche dłużej.. ale cóż, to tylko 58 koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 185 km/h przy położeniu na zbiornik ....naked... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Co powiecie na ta Honde?http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M240166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidler Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 A gdzie można kupić nadkole na tylne kółko i ile takie coś moze kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Nie rozśmieszaj mnie :) ;) ;) Jedna tarcza z przodu z dwótłoczkowym zaciskiem hamulcowym gwarantuje ci hamulce mocne buuhaaaahaaa Widze ze masz niskie wymagania co do działania ukladu hamulcowego A tylny hamulec chodz tarczowy to nie przewyzsza zbytnio bebnowego ,wiem bo jezdzilem z takim i takim może i faktycznie masz rację bo zrobiłem dopiero 800km na moim moto, a do tego waże poniżej 60 kg i do tego staram sie na razie nie przeginać :smile: tym niemniej co brembo to brembo, amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 może i faktycznie masz rację bo zrobiłem dopiero 800km na moim moto, a do tego waże poniżej 60 kg i do tego staram sie na razie nie przeginać Ja zrobilem 10tyś km :) Tez myslałem ze heble sa boskie po przesiadce z Mz250 ,ale sie myliłem Opanujesz moto zaczniesz z coraz to wiekszymi predkościami jezdzić ,to sie przekonasz ;) tym niemniej co brembo to brembo Napewno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek146 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 pytanie posiadacza cebulki - czy ma odcięcie zapłonu??? bo ja jeszcze tak wysoko nie kręciłem, ale warto by wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) odpowiedź.... ma odcięcie zapłonu :icon_mrgreen: Co powiecie na ta Honde?http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M240166 no ładna, ładna...świerzo malowana :icon_rolleyes: Pojedź i obejrzyj ją, handlarze mają dziwną zasade wylewania plaku na wszystko, włącznie z lakierem...ten wydech wygląda jak nowy:D Edytowane 25 Lipca 2006 przez AsiekHonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 No to chyba sobie nie kupie motorka bo albo malowany, albo po glebie, albo silnik dojechany bo koles mu dusil na maxa bo za slaby juz byl dla niego...albo co jeszcze. W sumie motorek mam zamiar kupic dopiero za rok bo jeszcze nie mam prawka wiec poco bede kupowal. Ale wole sobie juz wczesniej popatrzec na motorki i przypadl mi do gustu wlasnie CB500 albo GS500. Moze ktos z forumowiczow bedzie za rok sprzedawal swoja Cebule albo GSa to niech da znac :icon_rolleyes: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzek Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Prędze trafisz na ofertę GS-a :icon_rolleyes: Ja mam CB500`99 N już 4 sezon, zrobiłem na niej jakieś 22 tys. i jadę na dniach na jakis główniejszy przegląd (zawory, rozrząd, gaźniki itp.). Póki co nie zamierzam się jej pozbywać.Generalnie maszyna nie do zajechania -średnio 4l/100km. Max leciałem 180, więcej mi szkoda :icon_mrgreen: Od tego sezonu cieszę się jeszcze FZ6S`05 i dopiero teraz widzę co znaczy sztywność ramy. Niestety, CB jest tu mięciutka - w koleinach idzie niepewnie. Co do hamulców to może ktoś mi doradzi jakie klocki na przód założyć bo hamulce są beznadziejne :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Mi pomogła wymiana oleju w lagach na twardszy....z jedną tarcza cudu nie osiągniesz nawet najlepszymi klockami Ps: Co za ludzie!!! Nikt Hondy koledze sprzedać nie chce! hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Może ktoś się znajdzie :icon_rolleyes: hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Może ...pytaj w przyszłym sezonie na priv :icon_rolleyes: p/s moja 185 km/h poleci Edytowane 25 Lipca 2006 przez Maxv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Pytałem się juz Asi bo może będzie sprzedawać w przyszłym sezonie :icon_rolleyes: Maxv, a ty też zamierzasz sprzedac swoja Cebule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi