uksza Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 hej, Są nowicjusze z Warszawy i okolic chętni na wspólne ćwiczenie rzeczy opisanych m. in tu: SAMOUCZEK-MOTOCYKLISTY? W kupie zawsze weselej, łatwiej miejsce przygotować, uwagami się wymienić a i w razie bum we dwóch szybciej się maszynę podnosi. weekendy lub "na tygodniu" popołudnia/wieczory. pzdr, ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Tak! ja jestem. Nawet mamy prawie te same dwa kolka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dellti Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) również chętnie się przyłącze ... Do tej pory myślałem, że cbf'600 niemal nie występuje na forum, a tu proszę ... cały wątek cbf'ek :) Edytowane 28 Lipca 2009 przez dellti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Taaa, CBF to strasznie rzadki bo exkluzywny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 YUBY, moze jako kreslacy na asfalcie wpadniesz udzielic kilka rad? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 YUBY, moze jako kreslacy na asfalcie wpadniesz udzielic kilka rad? :) YUBY jak kreśli to tylko szlaczki na ulicach i dziewczyny które juz "przewiózł" :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 A macie jakies miejsca gdzie moznaby tak pocwiczyc? No i rzeczywiscie przydalby sie ktos kto z boku pokaze bledy. Ale w sumie to takie warunki spelniaja kursy doszkalajace... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uksza Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 A macie jakies miejsca gdzie moznaby tak pocwiczyc? Nic konkretnego - ale "praca koncepcyjna" trwa ;) Wstępnie zmawiamy się na piątek - dokładnie gdzie i o której to się wkrótce okaże. 18:00 pasuje? Ktoś ma dobry/sprawdzony pomysł na miejsce lub punkt zbiórki? pzdr, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Ktoś ma dobry/sprawdzony pomysł na miejsce lub punkt zbiórki? A moze tor wyscigow konnych na sluzewcu? Tylko nie jestem pewien czy da sie tam jakos wjechac w dzien gdy nic tam sie nie dzieje. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Yuby w ramach ćwiczeń z MGS-u co możesz zaproponować :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 To musimy pośmigać kiedyś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 jestem za. może okolice lotniska na bemowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 obserwuję temat, jak do piątkowego popołudnia sytuacja sie wyklaruje i dojdzie do spotkanka to się pojawię. Jutro ide na pierwsze godziny jazd doszkalających (nowe moto ma dużo większe wymagania) więc może przemyce to i tamto dzieląc się nowo nabyta wiedzą z kolegami i koleżankami, jak Yuby nie zawiedzie pokładanych w nim nadziei :icon_mrgreen: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uksza Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 obserwuję temat, jak do piątkowego popołudnia sytuacja sie wyklaruje i dojdzie do spotkanka to się pojawię. Jutro ide na pierwsze godziny jazd doszkalających (nowe moto ma dużo większe wymagania) więc może przemyce to i tamto dzieląc się nowo nabyta wiedzą z kolegami i koleżankami, jak Yuby nie zawiedzie pokładanych w nim nadziei :icon_mrgreen: Mogę mówić za siebie - będę na pewno, ale wiem że jest co najmniej jeszcze jedna osoba, która też twardo ma się stawić. Jeśli to ma być okolica lotniska na Bemowie, niech może ktoś bliżej z miejscem zaznajomiony poda dokładne namiary. [...] może przemyce to i tamto dzieląc się nowo nabyta wiedzą z kolegami i koleżankami, jak Yuby nie zawiedzie pokładanych w nim nadziei przybywajcie, przybywajcie... ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 obserwuję temat, jak do piątkowego popołudnia sytuacja sie wyklaruje i dojdzie do spotkanka to się pojawię. Jutro ide na pierwsze godziny jazd doszkalających (nowe moto ma dużo większe wymagania) więc może przemyce to i tamto dzieląc się nowo nabyta wiedzą z kolegami i koleżankami, jak Yuby nie zawiedzie pokładanych w nim nadziei :icon_mrgreen: no właśnie, mam nadzieję że jakieś koleżanki też się pojawią:) jakieś konkrety co do miejscówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi