m16 Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 WitamFoteczki sa na www.stingh.is.net.pl/jawka/Jak sie podoba ?Fotki robione zaraz po wyjeciu z garazu (bez mycia z kurzu)Dodam tylko, ze wyglad fabryczny da sie jej przywrocic w ok 15 min :mrgreen:Jedyne co nie da sie zmienic to opona z tylu (fajna nie? ;-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Ach te jawki całkiem fajna jedyne co mi sie nie podona to te......osłony na rece i lusterka :/,,,,,,,,,,,ale ogólnie jest O.k Pozdro!!!!!! :flesje: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Lustra mam jeszcze prostokatne na zmiane - raz te a raz te :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Całkiem niezły. Widze nawet kibica w piwnicy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Widze nawet kibica w piwnicy Taa - jakis menel sie przyplatal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 qlwiesz... te oweiwki na lapki mi jakos nie smakuja, moze cukru :flesje: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Widze nawet kibica w piwnicy Taa - jakis menel sie przyplatal. Takich tam niebrakuje... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 17 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Takich tam niebrakuje... heheNiestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Co tu dużo mówić ładna jawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Ładna Nic dodać nic ująć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Bardzo ładnie zrobiona jest ta jawka, ten wypolerowany silnik... Widać, że włożyłeś w nią dużo pracy :flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Fajna ta jaweczka... zaje***ta ma oponke z tyłu, od jakiego motocykla ja wziales??I mam jeszcze jedno pytanko, jaki to rocznik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 17 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Ad1. Nie wiem od jakiego moto.Moja oponka oryginalna nie naddawala sie do uzytku (peklo zbrojenie) i kupilem taka od jakiegos dziadka za 20 zl 8O Super sie teraz prowadzi :-)Ad2. Jest to rocznik 72 ale w roku 2002 miala wymienione praktycznie wszystko w silniku :-) PS: Ta jaweczka jest na sprzedaz jak by ktos byl zainteresowany :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Miodzio, tylko te owiewki na ręce. Wzmacniałeś silnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 18 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Wzmacniałeś silnik???Sa tam zrobione tylko polerka i zmieniona zebatka na wieksza.Owiewki mozna w kazdej chwili zdjac - czasem jezdrze bez a czasem z nimi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi