MichałKaczmar. Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Pisać dalej!!!!! Jasne ze pisac musimy wiedziec na co sie nastawic i z ktorej strony przygotowac. Jak na razie konkursy wspaniale !! tylko to godzinne stanie pod wiata - nie za dlugo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRSławek Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam Tez dojedziemy 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7. Yuby- 1 domek 8. Rafii + Ewwka - 1 domek ! MichaelO nocuje u Zappy 9. Rafał - 1 domek 10. Belgu - 1 domek 11. Maro - 1 domek 12. Tatakis - 1 domek 13.Pierwoszow-1 domek 14.Pietra - 1 domek 15. Greedo - 1 domek 16. O.O.O 1-domek 17. Adam - 1 apartament drewniany 18. MichałKaczmar. - 1 domek 19. Sadek+Monika - 1 domek (jest nas dwoje i raczej się na więcej nie zanosi, więc przyjmiemy kogoś do dużego pokoju) 20. Sławek + Krokodylek+Bumag - 2 domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No i został jeden domek :icon_eek: Szybko poszło ;) Chyba pora wrzucać info kto ma miejsce i może kogoś przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A pokoje w hotelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 :icon_mrgreen: Aśiu nie ma już domków były 22 i zajęte wszystkie co do pokoi to trzeba zadryndac do Borek i jak będą wolne to kilka zarezerwowac :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Pytanie bo nie chce mi sie przegladac spamu....ile lozek jest w domkach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 :biggrin: W salonie jedno i dwa w sypialni :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRSławek Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 W domku są 4 miejsca noclegowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Pytanie bo nie chce mi sie przegladac spamu....ile lozek jest w domkach????? Ilość miejsc zależy od zdolności do kompresji :icon_twisted: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja równiez mam ochote się tam pojawić ale z tego co widze to domków już zabrakło. W zime byłem to teraz nie przepuszcze :-) A może jest u kogoś miejscówka w domu dla 2 osób Ja i mój plecaczek. Pozdr. Ludwicjusz wiybierasz się bo jakoś nie widziałem abyś odzywał się w tym temacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Ja równiez mam ochote się tam pojawić ale z tego co widze to domków już zabrakło. W zime byłem to teraz nie przepuszcze :-) A może jest u kogoś miejscówka w domu dla 2 osób Ja i mój plecaczek. Pozdr. Ludwicjusz wiybierasz się bo jakoś nie widziałem abyś odzywał się w tym temacie?? Poczytaj dokladnie, on jako jeden z pierwszych sie tu udziela... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Poczytaj dokladnie, on jako jeden z pierwszych sie tu udziela... :icon_mrgreen: Starość nie radość :P Oczy już posłuszeństwa odmawiają :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 no BA że się wybieram, Borki to temat obowiązkowy. Co do domków to na razie się nie ciśnieniuje, jak będzie gdzie się wcisnąć to ok, jak nie to też dobrze... Namiot mnie w razie co zaspokoi. Jednak skoro Peterek wziął domek to liczę że u niego zlegnę :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 no BA że się wybieram, Borki to temat obowiązkowy. Co do domków to na razie się nie ciśnieniuje, jak będzie gdzie się wcisnąć to ok, jak nie to też dobrze... Namiot mnie w razie co zaspokoi. Jednak skoro Peterek wziął domek to liczę że u niego zlegnę :smile: Spoko mówisz - masz. :icon_biggrin: pozdro Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Panowie, a Mickowi ktoś dał cynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi