RAFAL Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Podziekował za impreze i przednie towarzystwo :smile: Mientkie faje niech żałuja że nie przyjechali :wink: Moc postaraj sie nie oddawać krwi przed nastepnym wyjazdem na Borki :biggrin: :wink: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 igor-mowisz o szlifie z1000? nie wiem jak,ale sprowadziłem go wzrokiem na ziemie razem z moocyklem.jego moto wyladowało pol metra od przodu mojej cb :I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) Melduje sie po powrocie. Podroz Tam - wspaniala - moze za wyjatkiem objazdu i korkow w Koluszkach, powrotna - ciezkie zmagania z silnym wiatrem i mokra nawierzchnia na pewnym odcinku, a takze krotkim intensywnym deszczem. Pod koniec drogi bylem tak zjechany ze chyba ze 20 puszek mnie wyprzedzilo hanba dla prawdziwych motocykli :notworthy: Wrazenia z Borek... nie do opisania. :eek: :eek: Edytowane 4 Października 2009 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Jako jeden z rzeszy czarych owiec niobecnych w Borkach ,kajam się i jadnocześnie z pewną nieśmiałością dopominam się o publikację zdjęć z tego radosnego zlotu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 No hello, Ja dopiero doszedłem do siebie mimo powrotu wczoraj :biggrin: Fajnie było ..... tylko zimno troszke :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Wtedy to ja zabieram ze sobą dwa śpiwory i trzy farelki. A ja już chyba po zupe do Tomaszowa nie bede jechał, bo niezbyt mi sie jazda z takim ładunkiem podoba ;) moze za wyjatkiem objazdu i korkow w Koluszkach Pffff, motocyklem narzekasz? Nawet nie wiesz jakie bluzgi lecą od kierowców aut którzy tam stoją. A wypadki na przeciwko mojego miejsca pracy? Nie ma nic lepszego niż małe bach w czasie porannej sjesty ;) pod wrazeniem ilosci ciekawych miejsc wokól W okolicach jest full takich miejsc, niestety włodarze Tomaszowa niezbyt sie nimi opiekują. Bunkry prócz Konewki są jeszcze w Jeleniu, identyczne, ale opuszczone. W drodze Tomaszów-Borki pewnie mijaliście Groty Nagórzyckie, oficjalnie zamknięte, ale ich wnętrze robi piorunujące wrażenie. Lecąc w strone Konewki poruszaliście się pewnie zajebistą drogą w pięknym lesie Spalskim, a na końcu mieliście fajny kosciółek na wzgórzu w Inowłodzu. "Błękitne Źródła" chyba też widzieliście. Pewnie mieszkańcy Tomaszowa znają więcej takich miejsc, ale to co wypisałem trzeba zobaczyć na pewno. Poświecając w tamtych okolicach beny na 120km i troche czasu można zobaczyć wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 A ja już chyba po zupe do Tomaszowa nie bede jechał, bo niezbyt mi sie jazda z takim ładunkiem podoba ;) Pffff, motocyklem narzekasz? Nawet nie wiesz jakie bluzgi lecą od kierowców aut którzy tam stoją. A wypadki na przeciwko mojego miejsca pracy? Nie ma nic lepszego niż małe bach w czasie porannej sjesty ;) W okolicach jest full takich miejsc, niestety włodarze Tomaszowa niezbyt sie nimi opiekują. Bunkry prócz Konewki są jeszcze w Jeleniu, identyczne, ale opuszczone. W drodze Tomaszów-Borki pewnie mijaliście Groty Nagórzyckie, oficjalnie zamknięte, ale ich wnętrze robi piorunujące wrażenie. Lecąc w strone Konewki poruszaliście się pewnie zajebistą drogą w pięknym lesie Spalskim, a na końcu mieliście fajny kosciółek na wzgórzu w Inowłodzu. "Błękitne Źródła" chyba też widzieliście. Pewnie mieszkańcy Tomaszowa znają więcej takich miejsc, ale to co wypisałem trzeba zobaczyć na pewno. Poświecając w tamtych okolicach beny na 120km i troche czasu można zobaczyć wiele Adaś przypomnij m o tym na wiosnę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Parę fotek: Parę fotek z Borek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) Borki zaliczone :buttrock: Miło było poznać FM brać. Niech żałują ci którzy wymiękli! W domu od 18:00, pogoda ok- myślałam, że będzie gorzej. Powrót z bocznym wiatrem- bezcenny :buttrock: Edytowane 4 Października 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 trochę fotek: http://picasaweb.google.pl/Ludwicjusz/Bork...feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Fajnie było ..... tylko zimno troszke :icon_mrgreen: No ja też troszkę zmarzłem. Tak to jest jak się jeździ bez PODPINKI :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szwed141408 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Niom ja reż tam bylam i się świetnie bawiłam.Dzięki za miłe przywitanie,było speraśko!Droga powrotna nie za bardzo ale dotarłam do domu(Michal dzięki) :buttrock: A tak na marginesie to bede miała nowy nick KUDŁATA heheheh, Pepe wrzuć jakąś fotkę uwierzytelniającą ze tam bylam :wink: Jako jeden z rzeszy czarych owiec niobecnych w Borkach ,kajam się i jadnocześnie z pewną nieśmiałością dopominam się o publikację zdjęć z tego radosnego zlotu :icon_twisted: Żałuj,byłam :icon_razz: Będzie pięknie, bo mam grzybki :icon_mrgreen: Aga ta soczewica byla ognista :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) I ja dołączam się do ogólnego dziękczynnego klimatu, jednocześnie zapytując, czy nikt nie przygarnął mojego kubka termicznego, który przepadł w mrokach sobotniej nocy niczym jego właścicielka? :icon_mrgreen: Dla znalazcy cenne nagrody ;) Edytowane 4 Października 2009 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Dzięki wielkie za imprezę! Jak zawsze będzie co wspominać. Szkoda tylko że musiałem puszką przypędzić, ale zawsze trochę więcej zaopatrzenia;] Bilans strat...poza moralnymi i złamaną nogą od krzesła, druczek przelewu + 4 pkt. No nic, zostało jeszcze 20 :flesje: Pozdr. i dzięki jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Szwed dobiję trochę gazu do amora i następnym razem wpadnę po Ciebie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi