Belgu Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7. Yuby- 1 domek 8. Rafii + Ewwka - 1 domek ! MichaelO nocuje u Zappy 9. Rafał - 1 domek 10. Belgu - 1 domek Borki - - - - YEAAAAHHHH !!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7. Yuby- 1 domek 8. Rafii + Ewwka - 1 domek ! MichaelO nocuje u Zappy 9. Rafał - 1 domek 10. Belgu - 1 domek 11. Maro - 1 domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7. Yuby- 1 domek 8. Rafii + Ewwka - 1 domek ! MichaelO nocuje u Zappy 9. Rafał - 1 domek 10. Belgu - 1 domek 11. Maro - 1 domek 12. Tatakis - 1 domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7. Yuby- 1 domek 8. Rafii + Ewwka - 1 domek ! MichaelO nocuje u Zappy 9. Rafał - 1 domek 10. Belgu - 1 domek 11. Maro - 1 domek 12. Tatakis - 1 domek 13.Pierwoszow-1 domek Jeden domek Pierwoszow-dopisać Znajdzie się gdzieś jedno miejsce dla lekko chrapiącego, poza tym bezproblemowego młodego człowieka? Rafał? Co Ty na to? :D Ostatnio sikałeś do umywalki :biggrin: Edytowane 22 Lipca 2009 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Peterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7. Yuby- 1 domek 8. Rafii + Ewwka - 1 domek ! MichaelO nocuje u Zappy 9. Rafał - 1 domek 10. Belgu - 1 domek 11. Maro - 1 domek 12. Tatakis - 1 domek 13.Pierwoszow-1 domek 14.Pietra - 1 domek Zajebiście - Pietra + Złota - przyjeżdżamy - mam nadzieję że w tym roku łożysko zębatki wytrzyma w moim motungu :) Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ! Widzę,że już 15 domków jest zaklepanych a rezerwowaliśmy w ośrodku sztuk 20. Czy dołożyć jeszcze kilka domków na termin 2- 4 października 2009r. bo o tym terminie piszemy. Klepiemy także wiatę i miejsce na ognicho i drewienko. Pozdrawiam --- Joaśka :buttrock: :crossy: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 A jakieś Konkursy nam zorganizujesz jak rok temu? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ostatnio sikałeś do umywalki Hmm... myślałem że to zajebiście wysoko umieszczona muszla... :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 A jakieś Konkursy nam zorganizujesz jak rok temu? :icon_mrgreen: Tak. Łamania klamek. :icon_mrgreen: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Mam nadzieje ze i mi sie w tym roku uda, Yuby masz tam jaki wolny kat :icon_question: Najwyzej wcisne sie pomiedzy ciebie a Klaudie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 HEJ! Zarezerwowane są 22 domki i do tego wiata + miejsce na ognicho + drewno na opał na dwa dni. Potwierzenie konieczne jest dopiero na początku września . Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) A Wy to MIENTKIE FAJE jesteście jeśli w Borkach tylko domki dla Was ważne :biggrin: :icon_mrgreen: Joaśka Edytowane 22 Lipca 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 DOKŁADNIE!!!!! To jakie konkursiki będą w tym roku? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Trzymałem miejsce dla Ciebie. :bigrazz: Jak to trzymales :icon_eek: Juz zes mnie zdradzil z Klaudia, no co za niewdzieczna natura... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 KaKa domek x 1 dla O.O.O. + wyra piętrowe bo nie będę spał na podłodze (jak zawsze) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi