Olsen Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Dzwoniłem dziś do ośrodka, ponoć nie ma wolnych pokoi w pawilonie (i tak chyba nie ogrzewanym o tej porze roku), a jak sobie pomyślę, że miałbym marznąć w domku... <ciarki> Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Dzwoniłem dziś do ośrodka, ponoć nie ma wolnych pokoi w pawilonie (i tak chyba nie ogrzewanym o tej porze roku), a jak sobie pomyślę, że miałbym marznąć w domku... <ciarki> etam alko bedzie grzalo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 od kiedy to alko grzeje? grzac to moze prawdziwa kobieta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) od kiedy to alko grzeje? grzac to moze prawdziwa kobieta! tak właśnie Merhu masz racje po co farelka czy alko, zimniej bywało a kobieta swym termoforkiem spiworek podgrzewała :icon_twisted: Edytowane 28 Września 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 oj panowie zebyscie jeszcze tacy byli jak piszecie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: po kilku :flesje: :flesje: pewnie wiekszosc padnie i dopiero bedzie :lapad: no ale nie przesadzajmy poczekamy zobaczymy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 oj panowie zebyscie jeszcze tacy byli jak piszecie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: po kilku :flesje: :flesje: pewnie wiekszosc padnie i dopiero bedzie :lapad: Wtedy będzie obojętne - kobieta czy mężczyzna, byle ciepło było. Yeti - miarka już spakowana :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 O proszę, jacy motórzyści sie mientcy robią z roku na rok :) Farelki są po 5 dych w kazdym markecie, ja już kupiłem nową ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 O proszę, jacy motórzyści sie mientcy robią z roku na rok :) Farelki są po 5 dych w kazdym markecie, ja już kupiłem nową ;) Owszem, ostatnimi laty zrobiłem się zdecydowanie ciepłolubny. Co do farelek, to mam doświadczenie w podkradaniu takowych, właśnie w Borkach. :icon_twisted: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ty to mogłeś jakąś skośnooką nagrzewniczkę przywieźć. Z opcją "leć po kefir z rana". Nie przywiozłeś - marznij ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) :crossy: Pogoda na Piątek i weckend :clap: :flesje: http://www.pogoda.ekologia.pl/ Edytowane 29 Września 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Co do farelek, to mam doświadczenie w podkradaniu takowych, właśnie w Borkach. :icon_twisted: Nie licz na to, że jeszcze kiedyś Ci się uda :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ty to mogłeś jakąś skośnooką nagrzewniczkę przywieźć. Z opcją "leć po kefir z rana". Nie przywiozłeś - marznij ;) Adam... skosnookie i tanie "nagrzewnice" sa w Tajlandii... Olsen byl w Japonii :) A tam drozyzna... :) Przy okazji... zrob update pokoi i domkow co by jasnosc na liscie powstala. Czy to Joaska tym bajzlem teraz zarzadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 UPDATE listy domków 1. Aśka - 1 domek 2-3. Joaśka - 2 domki 4. Igor - 1 domek 5. Peterek - 1 domek 6. cezsek - 1 domek 7. zappa - 1 domek 8. Yuby- 1 domek 9. DOMEK WOLNY ! JAK JEST KTOŚ CHĘTNY TO NIECH SIĘ WPISZE ! 10. Rafał - 1 domek 11. Belgu - 1 domek 12. Maro - 1 domek 13. Tatakis - 1 domek 14. Joaska + Lsm ................ tu zamiana 15.Pietra - 1 domek 16. Greedo - 1 domek 17. O.O.O 1-domek 18. Adam - 1 apartament drewniany 19. MichałKaczmar. - 1 domek 20. Keryn - 1 domek (i kupa miejsca jako rezerwa bankietowa) - za Sadka+Monikę 21-22. Sławek + Krokodylek+Bumag - 2 domki 23. pędzący - 1 domek 24. Browarny + Vit66 - 1 domek 25. Andzia - 1 domek 26. Dawitson + dark*star - 1 domek 27. sowa4 - 1 domek (Mrówka pisala tutaj, ze nie jedzie!) 28. Tyson + wojtek-rr + yeti30 + Butterfly - 1 domek 29. Grass - 1 domek 30. blazej + adas - 1 domek Pokój hotelowy: 1. Becia + Paweł 2. Oscar To i ja sie piszę na domek RobertM = 1 domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Keryn, a Ty miałeś być u nas w domku :icon_question: Mieliśmy z Yetim plany związane z Twoja osobą :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Keryn, a Ty miałeś być u nas w domku :icon_question: Mieliśmy z Yetim plany związane z Twoja osobą :icon_twisted: No wlasnie Keryn mielismy plany :banghead: nawet zakupy w tym kierunku robilismy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi