andrzejmucha15 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Po przejechaniu 25km spaliło mi jedną a po 22km drugą świecę,czy przyczyną może być docieranie i przegrzewanie się świec, a może coś z zaworemwylotowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 a mają odpowiednią ciepłotę te świece ? sprawdź w manualu jaką mają mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Nowy tłok ma identyczne wymiary do poprzednik (oryginał)? Zmiana kąta otwarcia szczególnie okien przelotowych może spowodować konieczność przeregulowania gaźnika. Świeca ma izolator koloru czarnego czy jest zalana? Cylinder utrzymuje prawidłową temperaturę pracy? Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 najprawdopodobniej dales za zimne swiece i je przegrzales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Nie oszczedzaj nie świecach bo silnik zniszczysz, a to drogo kosztuje. Mając KTMa musisz liczyc sie z wydatkami. Kup taka jak zaleca producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 NGK BR8ECM miałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ja miałem podobny problem ale u mnie była to wina benzyny... Jeśli to nie benzyna to zła świeca jak już wspominali poprzednicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi