Vector Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 No co takiego powiedział. Z drugiej strony jak masz takie ciśnienie na Freelandera to kupuj i się nie pierdziel z opiniami :) Tak, tak, ja też bym chciał, żeby to było takie proste :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 To ze kupisz LRa nie znaczy wcale, ze bedziesz nim jezdzil... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Best Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 mam freelandera 2.0td 2005r. nie polecam. Ogólnie liche sprzęgło, i ogólnie w środku jakość wykonania pozostawia wiele do zyczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Może G-klasse? :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Może G-klasse? :bigrazz: Chętnie. Pożyczysz 200 tysięcy? :biggrin: Ogólnie odbijam temat, wszyscy mnie zniechęcili konkretnie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Chętnie. Pożyczysz 200 tysięcy? :biggrin: Ogólnie odbijam temat, wszyscy mnie zniechęcili konkretnie :rolleyes: Jeep Commander może? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 To ze kupisz LRa nie znaczy wcale, ze bedziesz nim jezdzil... :icon_mrgreen: Na pewno więcej pojeździ niż zmotanym UAZem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Na pewno więcej pojeździ niż zmotanym UAZem :wink: Zależy po czym :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zachecam do odwiedzenia strony www.rajdy4x4.pl i dzial LR'a, tam zobaczycie ile jest postow odnosnie tego co sie w tych samochodach psuje i jak to naprawic... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Dlaczego mu to robisz SzMocu :icon_mrgreen: sam tam coś skrobnij :icon_razz: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 jeździłem kiedyś freelanderem, ale jakość wykończenia w środku jest tragiczna, na każdej dziurce plastiki trzeszczały, a to było wkurzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Vector skoro z grupy 4x4 tylko freelander Ci się podoba to może z innej grupy? Np jakieś coupe? :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ta, chętnie. Tylko znajdź mi w Polsce używane coupe bezwypadkowe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) A dlaczego musi być w Polsce? Od Niemca może udałoby się znaleźć jakiegoś nissana 200sx, mazde mx5, opla speedstera albo coś w ten deseń ;) W Polsce faktycznie może być problem ze znalezieniem czegoś takiego. Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Niestety ale nie mam czasu na wyjazdy a każdą wolną chwilę wolę poświęcić na baaaardzo szybką motocyklową turystykę :wink: Odpuściłem na jakiś czas poszukiwania samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Zainteresowałem się tym egzemplarzem: http://lr.pl/land-rover-freelander Jednak po rozmowie z serwisem okazało się, że to jest dokładnie ten sam samochód: http://moto.allegro.pl/item727183876_freel...europejska.html Dzwoniłem już o niego w maju, jednak właściciel kręcił, udało mi się wyciągnąć, że auto przyjechało do Polski z Francji bez dowodu rejestracyjnego (kserówka) co świadczy najprawdopodobniej o tym, że auto miało po wypadku ruszony układ jezdy i policja francuska dowód zabrała. Jednak Land Serwis podczas pierwszej rozmowy, gdy nie było wiadomo, że to ta sama sztuka o wszystkim poinformował :icon_eek: (niespotykane), że auto było sprowadzone z Francji, było rozbite, według ich oględzin przód i bok, pod względem technicznym jest w 100% sprawdzone i wszystko jest w porządku. A przebieg jest jaki jest, bo auto stało kilka lat na parkingu ubezpieczalni we Francji :bigrazz: Wszystko wiadomo. Miły motyw, że jeszcze ktoś dzisiaj potrafi powiedzieć prawdę. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi