jjank Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 a co to za różnica czy leżała czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marabhello Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 a co to za różnica czy leżała czy nie? trza było swiece odkręcić i olej pompować :notworthy: itp :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 ale nawet gdyby olej przeciekł przez pierscienie to przeeciez juz dawno został przepalony a moto nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marabhello Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 ale nawet gdyby olej przeciekł przez pierscienie to przeeciez juz dawno został przepalony a moto nie jedzie kude wiem jjank :icon_rolleyes: , może swiece szlag trafił...może jeszcze ta pieprzona sól morska... z ta r1 co opisałem naprawde 2 dobrych mechaników mysłało i nikt nawet nie przypuszczał że leżała 1 miesiąc, szukali innych przyczyn, napisałem bo własnie myslałem jak laik i miałem racje z tym olejem, czasem przyczyny nas zaskakują :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 kude wiem jjank :icon_rolleyes: , może swiece szlag trafił...może jeszcze ta pieprzona sól morska... z ta r1 co opisałem naprawde 2 dobrych mechaników mysłało i nikt nawet nie przypuszczał że leżała 1 miesiąc, szukali innych przyczyn, napisałem bo własnie myslałem jak laik i miałem racje z tym olejem, czasem przyczyny nas zaskakują :biggrin: Nieno ja Cie prosze olej przyczyną braku mocy w mojej R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zamiast gdybac to zacznij od podstaw i sprawdz cisnienie sprezania na poszczegolnych cylindrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Zamiast gdybac to zacznij od podstaw i sprawdz cisnienie sprezania na poszczegolnych cylindrach. sprawdzone jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 A filtr powietrza ? Może moto leżało i olej dostał się odmą do filtra i go nasączył .O ile jest tam taka możliwość. Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 sprawdz czy exup sie otwiera linki jak napiete.bo koles mial to samo teraz .rozbieral moto po glebie do malowania i linki nie napiol.moto jechal bo jechal do 4 tys a potem wogole. albo otworz exup recznie i sprawdz.ja jestem za tym.chyba ze dławiony jest ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi