Siaśka Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Ojej, pasty do zębów na Dzień Dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Ojej, pasty do zębów na Dzień Dziecka? Powinniśmy kupić to, czego brakuje. Nie jest problemem wydac kasę na do niczego nie przydatne badziewie. Wiem że dziwnie bym się poczuł, jako dziecko, jakbym dostał proszek do prania.Ale oprócz tego dostaną rower, a poza tym można jechać do sklepu firmowego Wawelu i za umowne 50zł nakupić cukierków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 jasne jasne, chodziło mi tylko o to, że to przykre, że Domy Dziecka są w takiej sytuacji, że jak jest do wykorzystania jakaś nadprogramowa kasa, to trzeba ją przeznaczyć na artykuły pierwszej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 jo mom karte do obydwoch marketow - dogadamy sie na privpozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 ja tez mam karte do obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 No kurde piękne to co robicie!!!!Szkoda ze mnie nie bedzie i moto niesprawne! Pozdrowienia i powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Niestety nie wiem czy będę - padła mi skrzynia w wuesce :D drugi raz w tym sezonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 24 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Mamy 750zł. Proponuję zakupy na czwartek po 17.00 W środę mam mieć informację czy dostaniemy z Wawelu słodycze, czy musimy sami je kupić. Niestety nie wiem czy będęMasz być :mrgreen: - chociaż pieszo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Proponuję zakupy na czwartek po 17.00OK, mnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 mnie rownierz jezeli bylbym potrzebny, bo im wiecej ososb tym trudniej zrobic sensowne zakupy, a pzoatym i tak na jedna karte chyba tylko dwie osoby wpuszczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 25 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Ostatnim razem daliśmy dzieciakom drukarko-kopiarko-skaner Lexmarka, podłączany na USB - problem w tym, że nie ma w dd komputera z tym złączem. Pojadę dzisiaj do hurtowni i kupię kontroler USB na PCI za 30zł netto (z tych uzbieranych 750zł).Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko. Jeżeli macie jakieś uwagi, to proszę na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Doliczcie mnie do wyjazdu do Domu Dziecka i prezentu :!: :!: :!: . W tym tygodniu do czwartku wogole nie moge sie wyrwac z pracy przed 21, zeby z wami pojechac na zakupy. Jak by bylo potrzeba mam karte do makro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 to daj karte komus z rodziny on moze wejsc i zwiasc osoby towarzyszace na ta karte :Da tak na serio to chyba z zakupami sobie poradzimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 proponuje odrazu uderzyc do Selgorosa ma lepszy wybor towarutakie mam wrazenie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 eeee...selgros?? no ja mam wlasnie odwrotne - jest mniejszy, jak dla mnie jest dziwnie rozplanowany, ceny nie zawsze sa atrakcyjne, pozatym kati udalo sie kupic zmywacze do paznokci wywietrzale, ktore sie wylaly w siatce!!! (kupione zapakowane w folii 6 szt.) do tego jeszcze przez 10 min nie moglem doczekac sie na kluczyc do szafki, wiec jak wchodzilem to pan ochronaiz nie rozumial po polsku i nie chcial nas wpuscic - dopiero pani z obslugi uznala moje racje (ty pewnie czesciej w makro bywasz a aj w selgr.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi