muzyk Opublikowano 9 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 czy dzis jest jakies spotkanie organizacyjne ? Dziś - nie. W czwartek od 9.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 w czw o 9 to bedziemy zaczynac a ja nie wiem jak mam pomócczyt: co mam wziac.....mlot udarowy , majzle , mlotki , rekawice , drabiny ...... Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 9 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 w czw o 9 to bedziemy zaczynac a ja nie wiem jak mam pomóc czyt: co mam wziac..... mlot udarowy , majzle , mlotki , rekawice , drabiny ...... To przeczytaj sobie jeszcze raz dokładnie ten temat:W miare morzliwości proszę przynieść ze sobą narzędzia: szczotki druciane (m.in. nasadzane na wiertarkę), wiertarkę, przedłużacz/rozdzielacz, młotek, dłuto itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 w czw o 9 to bedziemy zaczynac a ja nie wiem jak mam pomóc czyt: co mam wziac..... mlot udarowy , majzle , mlotki , rekawice , drabiny .jak bedziesz c15 lub malcem to weź więcej majcli i młotków jak masz.pewnie sie przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 Ja też postaram się zjawić. Obawiam się jednak, że bez narzędzi, ale widzę, że z tym chyba nie będzie większego problemu. Tylko, że zjawię się dopiero koło 11-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agulka Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 Witam ja tez zemierzam sie tam zjawic ale troszke pozniej ale chyba bez wiertarki ale zato przyniose mazdzie papu hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 12 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Witajcie Jak wiecie, robimy teraz remont salki w Domu Dziecka. Chcielibyśmy to zrobić tak, żeby przed Świętami Bożego Narodzenia spotkać się z dzieciakmi w już odnowionej salce.Niestety remont wiąże się z inwestycjami. Jeżeli moglibyście pomóc w remoncie finansowo (każdy grosz się liczy), prosiłbym o wpłatę na moje konto: 50 10205558 1111120466300006 Paweł Straus ul. Białoprądnicka 32/15 31-221 Kraków Proszę potwierdzić przelew emailem na adres [email protected] W tytule płatności proszę wpisać „Dom Dziecka – remont” lub wpłacić mi osobiście Prawie równocześnie na remont nakłada się akcja świąteczna, więc jezeli zostaną jakieś nadwyżki finansowe po remoncie - zostaną one przeznaczone na na upominki dla dzieciaków.Jeśli stwierdzicie, że wolicie dać tylko na upominki (nie na remont), to w tytule płatności wpiszcie „Dom Dziecka – święta” Dziękuję, w imieniu dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Na dzień dzisiejszy mamy na remont 220zł,po wpłacie 5 osób ;).Dziękuję Wam W przyszłym tygodniu będę miał odpowiedź - czy dostaniemy okno.Niestety z Żubrów (Klub Samochodów Terenowych) nie dostałem informacji o "wykończeniówce" (obiecywali ją taniej załatwić). Jeżeli byście mieli jakieś znajomości w w/w branży prosiłbym o kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 22 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Dziś, na akcje świąteczną dostaliśmy dla dzieci od sponsora:firmy KAREN NOTEBOOK ( http://www.karen.pl/ )takie oto coś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 25 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Właśnie odebrałem 2 Gigantyczne Wory Słodyczy - w seicento zajmują cały tył ;)Sponsor - firma FERRO ( www.ferro.pl )Jak dotrę do domu postaram się zrobić fotki. Dotarłem rozpakowałem, zrobiłem foty - a teraz czeka mnie ćwiczenie silnej woli ;)Pooglądajcie sobie ;) mniam mniam Co myślicie żeby zacząć dalszą część remontu w przyszły weekend tj 3-5.12.04? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Suuper, teraz musisz coś przykombinować z tym pismem żeby miały to czym popić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 napisz tylko o której rozpoczynacie remont postaram się zjawić, aha oczywiscie jesli chodzi o narzędzia to rownież napiszcie co pozbierać z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Jej, aż mi ślinka cieknie... mniaaaaaaammmm.... Muzyk, a wiesz, że to zakrawa na sadyzm?? Ja tu siedzę w szkole od rana praktycznie na głodnego, a Ty pokazujesz takie smakołyki :!: :!: :!: O pomocy nic nie mówię, bo znów się rozchoruję jak ostatnio :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franka Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Czy ma może ktoś pozyczyć kostium św Mikołaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 najlepiej pogadać właśnie z Mikołaje tylko musi być św. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi