WilQ_21 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Tropika też mam :bigrazz: http://www.bikepics.com/members/wilq88/67es250/z kwitem, silnik po remoncie reszta czeka na reanimacje koszt 500zł + masę części silnikowych pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dzisiaj jechałem przez całe miasto za człowiekiem co wiózł na złom m.in. komarara sztywniaka, dopadłem go pod brama złomowiska, i rzeczywiscie, komar sztywniak, drugi pierwszy model z osobna lampa, komar 3, kilka poniemieckich rowerów, tylko....wszystko kątówką pociete na plasterki....Mają u mnie na złomie dobra ramę do WSK 3-ki ktos chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 malowane to to bylo? bo jakas dziwna kolorystyka, rocznik 1980.http://img97.imageshack.us/img97/4250/obraz016nc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) malowane to to bylo? bo jakas dziwna kolorystyka, rocznik 1980.http://img97.imageshack.us/img97/4250/obraz016nc.jpg Czerwone B3 były, ale rama powinna być czarna. Błotniki kolor oryginalny. Ale czy zbiornik i boczki są w oryginalny kolorze tego właśnie modelu, to nie wiem (prawdopodobne ;]). Edytowane 2 Marca 2011 przez Żurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) wiem o tym jednak ta rama nie wyglada zeby to ktos lakierowal moze byly takie wersje ?tak przy okazji, ma ktos moze blachy boczne do dwuramowki z 1970r ? do takiej, czarne najlepiej. Edytowane 2 Marca 2011 przez emil1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 wiem o tym jednak ta rama nie wyglada zeby to ktos lakierowal moze byly takie wersje ? Odkąd interesuje się WSK, żadna oryginalna z rodziny B3 nie miała czerwonej ramy. :) Może po prostu ktoś nie odwalił chały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Pod Jelczem stoi dokładnie taka sama, wiec to zbyt duzo na zbieg okolicznosci, w identycznym kolorze malowali 175-tki, co do blach do WSK B-1 te trójkąty to zaden problem, osłony na gaznik to bedzie masakra, trzeba polowac na aledrogo bo ciezko o to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 trojkaty mam ale chce oryginal a tam byly blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Kolejne wynalazki:WSK M06 L: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c5592be714f8ba3e.htmloraz....CUKIERECZEK! Co prawda zardzewiały lekko, ale jednak słodki:]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0915185ba2eefaa3.html WSK M06 rocznik 56, braki to koła które mam , silnik ze skosna głowica który mam i kolanko tłumika które chyba mam bo rybka jest w komplecie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Super nabytki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Aż się uśliniłem jak zobaczyłem tą pierwszą wiesię :icon_mrgreen: Kiedyś sobie taką sprawie,jak skończe 100-u letnie remonty moich motongów:)A ta druga to niczym moja WFM :icon_mrgreen: Fajnie że można jeszcze wyhaczyć takie okazy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 zielona :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 We wekend podniose jak z kolan i troche ogarne to sie publicznie poonanizuje:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) Wczorajsze zakupy: MZ Trophy 250, MZ TS 250 plus dwa silniki (troche nie kompletne) gaznik od mztki i gaznik do Junaka, za calosc- 1100zł.Kilka gratow potrzebuje do tego, do TSki:wydechkierunkowskazyklosz lampy tyloslony lancucha do Trophy:lewy boczek oslona akuoslona tylnej zebatki + oslony lancucha Jesli ktos by mial to chetnie odkupie:) Edytowane 20 Marca 2011 przez emil1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 To miales udane zakupy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi