qurim Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Haaa. W promocji chciał sprzedać. Kup 3, zapłać za 5. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Promocja pt: Jak w mily sposob ordynarnie wydymac klienta.:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Foto poskladanej SHL M11 z Wiatremhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/272032e766c85ad1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Brązowe osłony boczne, jakaś limitowana wersja? :icon_mrgreen: Fajniusia SHL, zresztą jak każda. Taki to fan ze mnie że jaka by nie była to i tak mi się spodoba. Uwielbiam SHL. Ale z Wiatrami nie miałem do czynienia. Rozumiem że nabyłeś ją z czarnymi kołami? Ktoś miał wenę... pasują jak Kaczyński do Wawelu. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Granat dzialasz jak blyskawica, kolejny nabytek, szczerze gratuluje :flesje: Te klamki tez ciekawy przeszczep, no ale to sa drobnostki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Nie zwróciłem uwagi na klamki dokładnie. Faktycznie, jakieś dziwne. W mojej też są takie alu z obsadą ale same klamki nie mają kulek na końcach. Wiem że są oryginalne. We wcześniejszych rocznikach były klamki mocowane do kiery taką sexy opaską z chromowanymi śrubkami. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nie ma ktos z was SHLki do sprzedania? Tylko nie z wiartem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 odezwij sie do lukasz89 pewnie jeszcze nie pogonil, a chcial 5 stowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Próbowałem opchnąć moje zabytki na allegro, sie nawnerwiałem tylko przez głupków którzy myśleli ze jestem idiota i posprzedaje SHLki po 100 zł :bigrazz: Na szczęście moj chwilowy kryzys finansowy minął i póki co nie ma mowy o sprzedawaniu motocykli :bigrazz: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 W sumie to dobra decyzja :DJa dzisiaj kupilem Panonie z 1968. Dowod rej jest, kompletna, silnik sie kreci, 500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Na szczęście moj chwilowy kryzys finansowy minął i póki co nie ma mowy o sprzedawaniu motocykli :bigrazz: No i prawidłowo. Raz popełniłem taki błąd z WFM S-34. :icon_evil: Teraz akurat jestem w trakcie "zaciskania pośladów" ale o sprzedaży SHL czy WFM nie ma mowy, a o WSK też niechętnie myślę aby się pozbyć. Wręcz odwrotnie, przez ostatnie dni moja SHL dostała full pakiet pieszczot i obsługi. Inny, zdrowy gaźnik, idealnie ustawiony i wyregulowany. Silnik i rama w okolicach i pod silnikiem umyta pędzelkiem. Naciągnięty łańcuch, sprawdzone śruby i nakrętki, uzupełniony olej, dociągnięta główka ramy, ciśnienie w oponach itd. Na koniec mycie i polerowanie lakieru i chromów. A potem... jazda. :icon_biggrin: Delektuję się jazdą na SHL. I każdy postój po drodze czy wizyta w przydrożnym sklepie oznacza słowa podziwu od "zwykłych" ludzi, chodzą wkoło i oglądają, robią sobie zdjęcia... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Nie ma ktos moze lampy tyl do panonii? bo mam jakas od komara czy czegos :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 A foty gdzie? Pannonia jak dla mnie jest bardzo zgrabnym ciekawym motocyklem ale wlasnie ta tylna lampa dick-style mnie zalamuje... ;) Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Beda foty jutro :D ale lampa ta co jest teraz tymbardziej nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Lampa typu "fiut"? :icon_eek: Dobre! Jak nie możesz znaleźć oryginalnej to wrzuć tymczasowo od Junaka/SHL, są ładne, zgrabne i do wszystkiego pasują. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi