MOC Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Powiem szczerze, ze nie pokazujac srashtesty wlasnie przy 50 km/h to czlowieka nachodza rozne mysli. Szczescie w nieszczesciu ze skonczylo sie na obtarciach i siniakach... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dark Warrior Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 teraz za nim wsiade na moto ubiore sie od stop po głowe:) Zawsze to powtarzam - czlowiek sie uczy na bledach. Szerokiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 wszystkie moje gleby przy tym to śmiech ... no szczęście w nieszczęściu ;/ zdrowiejcie szybko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 moze najwyrazniej mieli pecha, gdzes niedawno widzialem temat ale niepamietam jaki mial nick co tez szybko nie jechal, zlamal kregoslup a zupa w plecaku w sloiku cala... Nie wnikajmy może w szczegóły bo mówimy o tragedii, ale tam było zderzenie z autem, a tu - szlif... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo87 Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 jeszcze nie powinienem ale co tam wsiadlem na moto i ostroznie juz latam... ale kurde jestem posrany ze starchu podczas jazdy tez tak mieliscie zaraz po?? mam nadzieje ze szybko przejdzie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frozen Heat Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 jeszcze nie powinienem ale co tam wsiadlem na moto i ostroznie juz latam... ale kurde jestem posrany ze starchu podczas jazdy tez tak mieliscie zaraz po?? Tak. mam nadzieje ze szybko przejdzie pozdro Zależy, jak sobie zaczniesz tłumaczyć. Ja na spokojnie przeanalizowałem swój szlif, zastanowiłem się, jakie błędy popełniłem i starałem się ich nie robić więcej. taaa... wiem... tu puszka winna, ale... i tak musisz to przemyśleć i poukładać sobie. I jeżeli się boisz to jedź spokojnie i na pewno nie na granicy umiejętności, by sytuacji kryzysowej nie spanikować i nie zrobić sobie jeszcze raz kuku. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 jeszcze nie powinienem ale co tam wsiadlem na moto i ostroznie juz latam... ale kurde jestem posrany ze starchu podczas jazdy tez tak mieliscie zaraz po?? mam nadzieje ze szybko przejdzie pozdro Po poważniejszym wypadku, w ktorym przypier*** głową o drzewo i tak pamietam jak przez mgłe, wiec to za mna nie chodzi. Ale kiedyś uciekł mi przod na zakrecie....nie miałem wielkiego złozenia, a na dodatek nie wiem dlaczego bo piachu nie znalazłem. Od tamtego czasu jakos tak z dystansem podchodziłem do winkli na asfalcie jadac na kostkach. Z czasem blokada mija, i znowu włancza sie God Mode :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 dlatego teraz taki uraz do wladz? czyja byla wina? Czy mimo tamtych 15 lat juz wiedziales o jezdzie wiecej niz policja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi