soniak Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 zdjecie do ktorego link jest wyzej trafia gleboko do glowy,serca... po jego obejrzeniu, przeczytaniu tego fragmentu - ostatniego posta TURKA normalnie oczy zrobily mi sie ze szkla... chociaz nigdy go nie znalem... przykre.. los jest okrutny, jedzie czlowiek caly w skowronkach, z kazdym km bardziej sie cieszy ze juz niedaleko do celu podrozy a tu niespodzianka - ciezarowka jadaca wprost na ciebie... mam nadzieje ze nie poczul bolu [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7FIODOR Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 [*] Wyrazy współczucia dla Rodziny i Znajomych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Był znaną postacią tego Forum... Składam najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. Wierzyć się nie chce że to prawda. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Żadne słowa nie złagodzą bólu i cierpienia po stracie ukochanej najbliższej osoby... Jola jesteśmy z Tobą i wiedz, że możesz na nas liczyć! Piotruś, śmigaj szczęśliwie po niebiańskich autostradach! Popatrz na nas czasem z góry i pogroź palcem Pokój Jego duszy ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Wyrazy wspolczucia dla Rodziny i Najblizszych ... [*] Wielka szkoda iz tacy Ludzie gina jest mi smutno. Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nypel Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Wyrazy wspolczucia ... słowa są puste przy stracie ludzkiego zycia i nie zastapione zarazem ... Takie sytuacje sprawiaja nam najwiekszy bol ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joaska Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGA M. Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Wyrazy współczucia.... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ta wiadomość bardzo mnie zasmuciła. Przeglądam zdjęcia i pustka w głowie. Łączę się w bólu z rodziną i znajomymi. "Ulubieńcy Bogów umierają młodo" Pietrek dzięki za wszystko. pozdRRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 R.I.P [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Chociaż znałem Go tylko wirtualnie, to czuję się jakby odszedł mój dobry znajomy...Jak przypominam sobie rozmowy z Nim na temat motocykli, studiowania tego samego kierunku(on WTD w Wawie, ja w Poznaniu),planów na życie- to nie moge uwierzyc ze juz Go nie ma. Jak odchodzi człowiek z takim poczuciem humoru i checia do zycia to wyć się chce z poczucia bezsilności! Wystarczy chwila, ułamek sekundy żeby zabrać ludzkie istnienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raVVVen Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 [*] wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Turek, forumowy detektywie! (pamietasz?) znałem Cie tylko wirtualnie z kilku nic nie znaczacych gadek... A teraz jakby nabraly znaczenia. Przykro niezmiernie. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 nie potrafie teraz napisac nic madrego... znalezc slow... pozostaje pamietac... ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi