marciow Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 http://ratownictwo.opole.pl/index.php?opti...d=2112&Itemid=1 czy ktos cos wie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ale, że co ktoś ma wiedzieć? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Hmmm... A moze takie rzeczy w przyklejonym temacie do tego przeznaczonym - "Smutne, ale prawdziwe. WYPADKI"? Poza tym bylo to juz tam poruszane: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=31364&st=1520 Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 A mi się wydaje, że ta tragedia zasługuje na osobny wątek. O ile o wypadkach na ulicy słyszy się niemal codziennie to np. Ja po raz pierwszy słyszę, żeby do śmierci doszło na zlocie. Ku przestrodze. Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja po raz pierwszy słyszę, żeby do śmierci doszło na zlocie. Na zlotach też się zdarzają śmiertelne wypadki. np kilka lat temu w bagiczu.. itp Takie przewracanie zaprzęgu też nie jest ewenementem... Smutne, ale prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Tragedia-nie tylko dla rodziny dziewczyny, ale i dla kierującego. Nie osądzam i nie oceniam, wyciągam wnioski-wiadomo jakie są konsekwencje jazdy po kilku głębszych, ale czy zawierzając nietrzeźwemu, samemu nie popełnia się błędu??? Niestety, cena bywa bardzo wysoka. Ku przestrodze.... Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) Ale, że co ktoś ma wiedzieć? jak to CO? no SENSACJA!! jakieś szczegóły z wypadku, może naoczni świadkowie się wypowiedzą, czy motocykl bardzo rozbity i jakieś drastyczne szczegóły akcji ratowniczej? przecież "wszyscy" ciekawi ... :-/ Edytowane 10 Czerwca 2009 przez zenoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 marciow szkoda bić pianę-wypadki zdarzają się WSZĘDZIE! i to na ulicy, miejscówkach, torach czy wspomnianych zlotach "prawdziwych motocyklistów"! tragedia i tyle... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi