karolek850 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 witam, czy ktos wie gdzie w poznaniu mozna znalezc jakas wolna przestrzen koniecznie asfalt gdzie mozna troche postuntowac? po opłotowaniu prakingu przy stadionie lecha niema miejsca na spotkanie motocyklistow-stunterów gdzie mozna znalezc znane motocyklistom miejsce w poznaniu na uprawianie stuntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Tyś się udoł chłopoku :D :D :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Tyś się udoł chłopoku :D :D :D Boa nie bryncz, chłopok chce postantować :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 pytałem poważnie :) od czasu kiedy zamknieto parking na bulgarskiej przy stadionie lecha to praktyczni niema miejsówki na stunt w poznaniu, znacie moze jakies miejsca w poznaniu gdzie uprawiaja ten rodzaj sportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psychoterapeuta Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 We Wrocławiu przy ul. Szczecińskiej jest opuszczone miejsce po stacji benzynowej. Beton, żwir, piasek, dziury, wiata (jak deszcz zacznie padać można przeczekać). Jest nawet narysowana ósemka na betonie (taka sama jak na egzaminie na kat. A). Można przynieść słupki i poćwiczyć manewry :icon_biggrin: Nie wiem czy takie miejsce Cie satysfakcjonuje :biggrin: ale jeśli tak to z Poznania do Wrocławia nie jest tak daleko... p.s. Sam jeżdżę w to miejsce i ćwiczę sobie... to hamowanie awaryjne, to slalom, raz nawet wpadłem na pomysł, żeby na przednie koło tam moto postawić... niestety tam się raczej to nie uda... ale można po takiej próbie poćwiczyć ratowanie się przed niechybną glebą... :cool: Pozdrawiam hehehe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tyś się udoł chłopoku :D :D :D :biggrin: :biggrin: :clap: :notworthy: Karolku - pocieszny z Ciebie kolo :icon_razz: PS. Już ujarzmiłeś dziką moc na prostej w swoim nieokiełznanym siejącym ogień i strach SV? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dumałem, dumałem i wydumałem!!! Na Bukowskiej jest duży skate-park, może tam? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 A ja też myślę żeby pouprawiać trochę sztuntu, szukam więc w dzierżawę kawałek pola, cobym mógł trochę zasiać... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Karolek :biggrin: Wyjedziesz ze Swarzendza na Tulce przejedziesz przez bodajże Garby i masz 5km prostego nowego asfaltu bez drzew przystanków i słupów na poboczu.Ruch jest ale opanowałeś już maszyne to dasz rade;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Karolek :biggrin: Wyjedziesz ze Swarzendza na Tulce przejedziesz przez bodajże Garby i masz 5km prostego nowego asfaltu bez drzew przystanków i słupów na poboczu.Ruch jest ale opanowałeś już maszyne to dasz rade;) Pozdro a czy sa tam robaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Robakóf jak mrówkóf;)Nie ma za to świateł i skrzyżowań a jedyny niejasny przepis jaki obowiązuje na tym odcinku to ograniczenie prędkości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Oczywiście że można,myśle nawet że przy odpowiednim opanowaniu Sv poleci z naddźwiękową;)Tylko te robale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Karolku, co tak ucichłeś? Czyżby pożarła Cię niewyobrażalna i niepojęta przez najtęższe głowy Świata moc Twojego dzikiego motocykla? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psychoterapeuta Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Chyba przegięliśmy... Karol zamknął się w sobie... i nic nie pisze. Karol wyluzuj... lepiej żartować niż chorować :biggrin: :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Może stuntuje :] Chętnie zobaczyłbym jakiś materiał dowodowy ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi