maruha Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) W paranoję nie ma co popadać , ale widzę , że niektorzy myślą , ze to ich nie dotyczy. Dla przykładu >>>> http://www.policja.pl/portal/pol/1/36936/Z...ilnikowego.html . Olej jest jak wódka. Jak wiadomo, ze ktos zapodał hetkolitry lewego "absolwenta" na rynek to trzeba go unikać i tyle, bo nigdy nie wiadomo na ktorej półce stoi. I żaden markowy sklep nie jest wstanie się przed tym ochronić. Edytowane 3 Czerwca 2009 przez maruha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) I po co mi takie info, skoro nawet nie ma informacji jaką markę podrabiali - "...podrabiali towar znanej marki". Można by tak ze względu na dobro obywateli podać markę? Ale pewnie uciepriałby dystrybutor produktów podrabianych... :icon_rolleyes: Trochę tego oleju tam pewnie do obegu wprowadzili :rolleyes: Edytowane 4 Czerwca 2009 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi12 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) No i wszystko jasne!!!!.Rok temu zalałem motula i bylem w szoku silnik chodził jak sieczkarnia o sprzegle nie wspomne.Jeszcze w tym samym roku zmienilem na castrola i wszystko wrocilo do normy.No i zrazilem sie do motula a te informacje to potwierdzaja. A olej kupiłem w Yamasze,co znaczy ze moze byc wszędzie.Jestem pewien na 100% ze był lewy dla jasnosci. Edytowane 4 Czerwca 2009 przez zygi12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Olej jest jak wódka. Jak wiadomo, ze ktos zapodał hetkolitry lewego "absolwenta" na rynek to trzeba go unikać i tyle, bo nigdy nie wiadomo na ktorej półce stoi. I żaden markowy sklep nie jest wstanie się przed tym ochronić. Koledzy, mogę zapewnić że Inter Cars (czyli Intermotors) Motula bierze tylko i wyłącznie od oficjalnego importera, więc można być spokojnym o to czy olej kupiony w naszej sieci sprzedaży (oraz w sklepach/serwisach z nami współpracujących) jest oryginałem :wink: Edytowane 4 Czerwca 2009 przez Piotrusgsx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja uzywam tylko i wylacznie Castrola i nie mam takich problemow jak wy... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 ja tez uzywam kastrola i tez nie mam problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja uzywam tylko i wylacznie Castrola i nie mam takich problemow jak wy... :icon_mrgreen: Ja używam Bonda z Bierdonki zamiast Hugo Bossa. Też mam pewność że nie jest podrabiany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Już niedługo pojawi się info na stronie Motula po czym poznać "lewe" opakowania. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi