nezka Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam. Koledzy, w moim "nowym" Bandicie nie działa prędkościomierz. Jak włożę kluczyk to wskazówki obrotomierza i prędkościomierza resetują się i tyle.. nie działa licznik km i prędkościomierz. Jakieś pomysły???.. kompletnie nie wiem od czego zacząć naprawę. Proszę o radę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Linka dokonczyla swojego zywota. Zdejmij linke sprawdz czy przenosi obroty. Po zmianie na nowa powinien dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Nie wiem ale wydaje mi się że tam nie ma linki. Za nowy sprzęt :). Mogła się wypiąć wtyczka od spodu zegarów. Tak miałem u siebie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Sprawdź impulsator czy jak to nazwać jest przy zębatce zdawczej w deklu - przewód, kostki do przeczyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 A wybaczcie, nie pomyslalem. Zmierzylem swoimi kategoriami ;) Jak od nowosci nie dzialaja to moze ktos rozkladal skrzynie i zapomnial wlozyc tego od predkosciomierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi