ural_zgora Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) Znalazłem takie cuś w sieci - bardzo dobre do dzielenia się traskami. http://mapvivo.com/traveler/journeys/2147 Rowniez polecam smignac w gory :crossy: Ostatnio tez kilka razy latalem traskami wokol krakonoskiego parku narod. Jechalem pentelka z Zielonej Gory na Kowary, pozniej na Przelecz Okraj, Vrchlabi, Harrachov, Szklarska i przez Jelenia do Zielonej Gory - calosc wychodzi srednio 450km. Nastepnym razem jade w druga strone :wink: PS. Co tych much sie ostatnio w gorach tyle namnozylo ? :icon_eek: Toz to praktycznie nie mozna sie zatrzymac i kasku zdjac. Edytowane 15 Czerwca 2009 przez ural_zgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 (edytowane) Spotykamy się w piątek o 20 na parkingu pod uniwersytetem (tym naprzeciwko Hali Targowej). W planach "miejski terror" xD Nie mów hop. bo jak na razie plany pogodowe nie zapowiadają się za ciekawie. Edytowane 16 Czerwca 2009 przez Mor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Kurczę kończę pracę w piątek na bielanach dopiero o 20:15... ech :icon_rolleyes: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 nie panikuj. ładnie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellippe Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 miejski terror mowicie :) pisze sie na to to do piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 jesli się okaże, że wieczorem będzie padać, to przełóżmy to na sobotę - kontaktujmy się przez forum (chyba, że ktoś nie będzie miał dostępu - to PW -> nr tel -> informacja sms ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Niech ktoś poda numer do siebie to najwyżej bym dobił w piątek ok. 21, może wcześniej ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Niestety pogoda nie dopisała - nie wiem jak Wy, ale nie mam kondona przeciwdeszczowego, więc nie jadę ;) Ale jak tylko zrobi się ładniej to wybywam pojeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellippe Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 moze dzisiaj zrobimy wczorajszy plan :) prognoza raczej bez deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.wro Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) Hej, dzisiaj pyknalem taka traske: http://mapvivo.com/journey/8749 i szczerze polecam, ja bede do niej wracal bardzo czesto.. no i ten odcinek: Strzelin - Łagiewniki pelen super zakretow.. cos dzisiaj slubow duzo bo na 4 "blokady" trafilem :) ------- EDIT ------- ... zaplanowalem sobie juz traske na nastepny weekend. http://mapvivo.com/journey/8751 wczesniej popytalem troche tu i tam i zapowiada sie calkiem fajnie, dobra droga, ladne widoki i zakrety :) jesli ktos reflektuje to zapraszam. wstepnie: sobota 9-10 start na Bielanach. pozdro Daniel Edytowane 20 Czerwca 2009 przez daniel.wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Ja jutro lecę ze znajomymi na Czechy, w planach Jesenik i objazd Pradziada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam. Dzisiaj obleciliśmy Kłodzko, Sanktuarium Matki Snieżnej, Kletno, Złoty Stok i powrót przez Ząbkowice do Dzierżoniowa :clap: Jutro po 14, bo nie dam rady wcześniej może polecimy na Karpacz. Jak jest ktoś chętny to zapraszam. Powrót wieczorem. Punkt zbiorczy nie ustalony. Wyjazd z Dzierżoniowa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam. (...) Kletno, Złoty Stok i (...) To ja mam pytanie, jaki stan dróg w okolicy Złotego Stoku, bo ze słyszenia to podobno dziura na dziurze. A jak jest naprawdę, skoro "przed chwilą" tam byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 To ja mam pytanie, jaki stan dróg w okolicy Złotego Stoku, bo ze słyszenia to podobno dziura na dziurze. A jak jest naprawdę, skoro "przed chwilą" tam byliście? Nie ma problemu. Można jechać. Gorszej drogi niż Kudowa- Radków, przez Szczaliniec to jeszcze nie widziałe. Dupa 2 dni bolała. Tej trasy to nikomu nie polecam. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Hej, dzisiaj pyknalem taka traske: http://mapvivo.com/journey/8749 i szczerze polecam, ja bede do niej wracal bardzo czesto.. no i ten odcinek: Strzelin - Łagiewniki pelen super zakretow.. Oooo, moja traska :) Często tędy śmigam (czasem z małymi modyfikacjami) - polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi