shuy Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Gratulacje. Efekty rehabilitacji sa imponujące. Pogody ducha Ci jak widzę nie brakuje ;) Brak czucia w nodze zawsze daje możliwość wygrania flaszki np. za wbicie szpilki w łydkę przy kamiennym wyrazie twarzy ;) Oby jak najszybciej przeszło. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Sorbi! :clap: Zajebiście dajesz rade...wielki szacunek dla Ciebie! :flesje: :notworthy: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 ehh z tą rehabilitacja to nie wiem w Konstancinie wytrzymałem nieco ponad tydzień i się wypisałem, nie dla mnie taka całodobowa kuracja gdzie wstaje o 6 po to aby zjeść o 8 a zajęcia zacząć około 10 skończyć o 15 i czekać na następny dzień. Rehabilituje się sam. Sam musiałem się pionizować i nauczyć wstawać i chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pegaz Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Wracaj szybko do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Zdrówka! :lalag: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Dobra rehabilitacja jest w Centrum Medycyny Sportowej przy Wawelskiej. Ludzie znają się na rzeczy. Może warto się zapisać (trzeba płacić :/), pokażą Ci jak masz ćwiczyć i czego unikać. Dzięki codziennym zajęciom, po dwóch tygodniach od rekonstrukcji więzadła krzyżowego mogę już powoli chodzić bez kul i stabilizatora :buttrock: Jesteś chwilowo w gorszej sytuacji, ale wszystko da się zrobić, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) Pogody ducha i wytrwałości Ci nie brakuje i mam nadzieję, że nie zabraknie... wracaj do zdrowia jak najszybciej :icon_biggrin: Ze swojej strony mogę Ci polecić centrum rehabilitacji w Enel-Med (trzeba pałacić ale mają jaiś kontrakt z NFZ i chyba da się to jakoś refundować) i dr'a Wojciecha Jagielskiego (też motocyklista nota bene) - po moim majowym bardzo niemiłym przyziemieniu przez V-Stroma zdziałali cuda z moim lewym kolanem :clap: :notworthy: dziś nie ma żadnego śladu po glebie (poza tym co w głowie zostało) :buttrock: Edytowane 4 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 C'mon! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 nie znam Cie stary, ale szacuneczek za pogode ducha, sile woli i caloksztalt ogolnie. Do zobaczenia na drodze:) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Sorbi jezeli szukasz nadal przychodni rehabilitacyjnej to polecam ta na ulicy platynowej w warszawie, naprawde super opieka, i konkretni ludzie... tylko nie wiem jak finansowo bo ja mialem w 100% refundacje :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 heh pogoda ducha tego mi brakło zawsze najwięcej, i obecnie też. 9tego września mam kontrole zależnie od możliwości będę szukał wtedy rehabilitacji dochodzącej. Tak wiec dziękuje wam za informacje Za kilka dni postaram się zarzucić mój aktualny stan:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Co do pomocy to możliwe że będę o nią za jakiś czas prosił. Wcześniej jednak przygotuje materiał o moich aktualnych perypetiach. Bo miedzy tym filmikiem z rehabilitacji, a raczej z pierwszej stójki i pierwszych kroków WIELE się zmieniło. Cała moja mobilizacja jest efektem celu jaki sobie postawiłem. Jak już opracuje wszystko to na pewno przedstawię temat dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Hej wam Miałem zamieścić wam link do nowego filmiku, który pokazuje jak sprawnościowo się miewam i jak wyglądają postępy mojej rehabilitacji, ale jestem lazy biacz i nie moge sie zebrać aby go posklejać. Ale ofc nie siedzę z założonymi rękami. http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1622189,0,...,wiadomosc.html Niestety wycięto moje pitolenie o tym aby się ubierać Relacja z Piątkowej debaty z policją http://www.polityka.pl/moto-debata-w-polit...,933,303745,18/ fotorelacja: http://www.polityka.pl/moto-debata-w-polit...,933,303749,18/ Jak to widział ścigacz: http://www.scigacz.pl/Bezpieczenstwo,motoc...brak,10814.html Co do tej relacji mam jakiś niesmak, bo w moich oczach coś się ruszyło. No ale jestem tylko szarym uczestnikiem debaty bez zdolności w dziennikarskim fachu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 sory że zrobie taki OT ale zobaczcie na motomine :) tej panny na 1 focie z ostatniego linku... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 sory że zrobie taki OT ale zobaczcie na motomine :) tej panny na 1 focie z ostatniego linku... Gałeczka zareagowała na czyjeś pierdolenie:D a jeszcze jedno zdjęcie pokazujące jak się czuje. http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/rela..._ninja.jpg.html w sumie nic specjalnego, ale trzeba było widzieć moją minę jak koleżanka mi na to pozwoliła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi