goncior Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 ..i kazdy ma plusy dodatnie i plusy ujemne, jak to mowi jeden z naszych rzadzacych. Na mnie najwieksze wrazenie zrobilo R1 brawo za dzwieki wydobywajace sie z rur, kolorystycznie i wogole stylistycznie 5 dla Hondy, ale kupil bym jednak GSXR bo ma to co koledzy (no oprocz gangu R1), + wygodna dla mnie pozycje. A Wam, ktory z tych sprzetow podoba sie najbardziej..? http://www.bikers.pl/film/a16ded1739ce394a...h_litrowek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Jak to, a silnik w nowym erłanie? Podobno bije wszystko na głowę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 stylistycznie: 1. gixer k9 (pod warunkiem żeby zmienić te wydechy co wyglądają jak rogale) 2. Yamaha erłan 3. fireblade 1000rr silnik z tego co tam mówili to: 1. erłan 2. gixer 3. fireblade a pod względem jazdy się nie wypowiem bo nie jeździłem żadnym i pewnie jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim któregoś dosiąde :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goncior Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) R1 grzmi jak maly prywatny jet..Honda byla najcichsza..cos jak skuterek ;) Edytowane 9 Maja 2009 przez goncior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Ten big bang zaczyna mnie interesować. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeme Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Wszystko pięknie ale gdzie Kawasaki??? Nie to żebym się czepiał... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goncior Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Wszystko pięknie ale gdzie Kawasaki??? Nie to żebym się czepiał... :D Bylo i Kawasaki..ale importer nie dal pojezdzic..mozna sobie bylo tylko poglaskac.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mave_rick Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 filmik świetny :biggrin: a ja wybrał bym hondę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 tez mi sie najbardziej podoboala :D ale szkoda ze zielonego nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ..i kazdy ma plusy dodatnie i plusy ujemne, jak to mowi jeden z naszych rzadzacych. Na mnie najwieksze wrazenie zrobilo R1 brawo za dzwieki wydobywajace sie z rur, kolorystycznie i wogole stylistycznie 5 dla Hondy, ale kupil bym jednak GSXR bo ma to co koledzy (no oprocz gangu R1), + wygodna dla mnie pozycje. A Wam, ktory z tych sprzetow podoba sie najbardziej..? http://www.bikers.pl/film/a16ded1739ce394a...h_litrowek.html Nie rozumiem tylko jednego, Nowe modele litrow ( nie trzech a czterech japonskich producentow ) byly juz testowane pod koniec zeszlego roku, wiec kolego wyrwales sie z tym " testem " jak Filip z konopi. A modelem '09 jest Fireblade :biggrin: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subbar Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Nie wiem jak to jest z tymi testami ale krew mnie zalewa że wszyscy na świecie testerzy nie mogą wpaść na pomysł żeby choć jedno okrążenie wykonać z plecakiem. Wiem że to nie są motocykle do tego ale nie oszukujmy się - conajmniej 50% bedzie jezdzilo z plecakiem od czasu do czasu - a jak się przekonałem niektóre sporty wybitnie się do tego nie nadają a na niektórych da się całkiem sprawnie jeździć. W końcu jeśli motocykl jest homologowany dla 2 osób to powinien to być choć jeden z punktów testu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subbar Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ta jeszcze z kufrem, tankbagiem i sakwami. :biggrin: Jeśli są na wyposażeniu seryjnym jak drugie siodełko to po co je odpinać ? :icon_razz: Przecież nie piszę żeby cały test odbywał się w ten sposób ale zaszkodzą coś dwa zdania np że jeden pływa a drugi łapie shimmy a trzeci idzie na koło przy każdym dodaniu gazu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 A po kiego diabła testować stricte sportowe motocykle z plecakiem :icon_question: :icon_eek: To nie kącik turystów tylko seryjnych napie*dalatorów. Zobacz najpierw erłana na żywo to sobie sam odpowiesz na pytanie czy warto pchać tam plecak. W szczególności polecam weryfikację umiejscowienia setów :icon_twisted: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goncior Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) Nie wiem jak to jest z tymi testami ale krew mnie zalewa że wszyscy na świecie testerzy nie mogą wpaść na pomysł żeby choć jedno okrążenie wykonać z plecakiem. Wiem że to nie są motocykle do tego ale nie oszukujmy się - conajmniej 50% bedzie jezdzilo z plecakiem od czasu do czasu - a jak się przekonałem niektóre sporty wybitnie się do tego nie nadają a na niektórych da się całkiem sprawnie jeździć. W końcu jeśli motocykl jest homologowany dla 2 osób to powinien to być choć jeden z punktów testu. Kolego bierzemy Twoja opinie pod uwage, i przy nastepnym takim tesciku postaramy sie wykonac pare kółek z plecaczkiem także (jak nie zapomnimy, bo w tych maszynach mozna sie zapomniec) ;) Nie rozumiem tylko jednego, Nowe modele litrow ( nie trzech a czterech japonskich producentow ) byly juz testowane pod koniec zeszlego roku, wiec kolego wyrwales sie z tym " testem " jak Filip z konopi. A modelem '09 jest Fireblade :biggrin: :crossy: Im wiecej opini na necie tym latwiej przyszlym posadaczom sie zdecydowac, test mial byc przyjemny i obiektywny, o roznym stopniu zaawansowania testujacych. Poza tym ktos kto lubi motocykle z przyjemnoscia oglada nawet podobne testy zeby porownac i skonfrontować opinie. Znajdz mi drugi taki test na necie w postaci filmu i po polsku, bo ja nie widzialem. A jak sie nie podoba sie to poprostu nie ogladaj i daj zyc innym. Pozdrawiam! Edytowane 11 Maja 2009 przez goncior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 I w tvn turbo wyladujesz :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi