Dav!doV Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Czy zgodne z prawem przyczepienie jest pod swoja tablice rejestracyjna mala tabliczke z imieniem lub czyms podobym ? Nie mam na celu zakryc tablic rejestacyjnych czy cos w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Czy zgodne z prawem przyczepienie jest pod swoja tablice rejestracyjna mala tabliczke z imieniem lub czyms podobym ? Nie mam na celu zakryc tablic rejestacyjnych czy cos w tym stylu. prawo o ruchu drogowym: Art. 60. 1. Zabrania się: 2) zakrywania świateł oraz urządzeń sygnalizacyjnych, tablic rejestracyjnych lub innych wymaganych tablic albo znaków, które powinny być widoczne; 3) ozdabiania tablic rejestracyjnych oraz umieszczania z przodu lub z tyłu pojazdu znaków, napisów lub przedmiotów, które ograniczają czytelność tych tablic; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Paragrafy paragrafami ale wielu motocyklistów takie ma i policjanci widząc takowe jakoś zbytnio się nigdy nie czepiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 przy tabliczce pod blachą nic nie jest zakryte, ani widoczność nie jest ograniczona. a ozdabiam takim czymś motocykl, a nie tablicę (i niech mi udowodnią, że jest inaczej...) ja tam naruszenia przepisów w ten sposób nie widzę. ww. paragrafów z pewnością nie jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Mozna. Smigam z taką tabliczką pod blachą jaką mam w podpiscie i nigdy podczas kontroli nie było problemów. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Nie ma żadnego problemu. Jak już poprzednicy napisali - ozdabiamy motor - tablica pozostaje nie zasłonięta. Przegląd przeszedłem bez problemu, a wiem, że na pewno by mi powiedzieli jakby coś było nie tak ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 toć po to wkleiłem te przepisy wyżej żeby było jasne jak to zawiesić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 ok dzieki ! temat do kastracji !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi