KingRider Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek1 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Trudno sie takie cos czyta, tym bardziej, ze sam mam 19 lat. Moje kondolencje. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradoo Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 spoczywaj w pokoju kolego. Chłopak w moim wieku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Pogrzeb Pawła już miał miejsce, niestety bylem zmuszony pojechać tam samochodem, gdyz moto, na ktorym zrobilem wiele tys km po prostu dzis nie odpalilo. o szczegolach chyba nie musze mowic. w kazdym badz razie wlozylem mu w dlon naklejke motocykle sa wszedzie i to, co najbardziej kojarzylo sie nam z jego XXem, czyli jego zuzyty uszczelniacz zawieszenia... do trumny rodzice kazali przyczepic jego kask, pod kask podlozylem takze naklejke. zrobilem kilka fotek, jesli dam rade to skrece z tego jakis film... spoczywaj w pokoju Kolego[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Wg. policji kto był sprawcą kolizji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojt Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 To wielka tragedia.Taki młody,tyle jeszcze było przed nim.... Kondolencje dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Bardzo przykra wiadomość. Kondolencje dla rodziny i przyjaciół. Magneto, jeśli nie masz nic przeciwko to opisz jak do tego doszło, bo z tego artykułu nic nie kumam. Dziadek miał skręcić w prawo ale tego nie zrobił, no a co zrobił że doszło do zderzenia? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 pytalem drogowki ale nie chcieli mi udzielic zadnej informacji jako, ze nie jestem spokrewniony z Pawłem. artykuly w sieci sa rozne, ale te najwazniejsze informacje chyba najlepiej bylo wyciagnac od ludzi, ktorzy komentowali na roznych stronach typu "poddebice.pl" czy jakos tak. miejsce wypadku siostra Pawla wskazala na pierwszej stronie w tym temacie. Dziadek jadacy z zona fiatem uno wrzucil prawy kierunkowskaz, poczym wykonal manewr ZAWRACANIA w tymze miejscu. Paweł uderzył w lewy błotnik samochodu. Złamał kręgosłup. Pozostałych obrażen ciała Jego Mama nie wskazała mi. nie mam informacji czy uderzył ciałem w samochod i na tym koniec czy dalej szlifował. Nie wypowiadam sie co do prędkości... nie chciałem drapać pazurami w ranach rodziny wypytujac o szczegoly, bo naprawde nigdy jeszcze nie widzialem zeby ktos tak cierpial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 cóż można powiedzieć w obliczu takiej tragedii? na pewno za młody był, całe życie jeszcze było przed nim.... [*] kondolencje dla rodziny i bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Składam kondolencje rodzinie i znajomym. Niech ktos sie w koncu zainteresuje tymi starszymi ludzmi w autach i cos z tym zrobi,przeciez powinno sie w tym wieku przejsc jakies dodatkowe badania, to wzrok juz nie ten i refleks. Szkoda chlopaka tak bardzo... Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Bardzo przykro przyjmuje sie takie informacje. To czy mial 10 czy 1000km jest bez znaczenia, dziad zawinil. Ilekroc sami musimy hamowac bo ktos pozniej powiedzialby "przepraszam, nie spojrzalem w lusterko". Sam jezdze autem i jako rowniez motocyklista rozumiem innych. Kondolencje dla rodziny, i bliskich jemu otoczeniu [*]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :banghead: TAKI młody brak słów [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 bardzo mi przykro [*] kolejny motocyklista..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaximusPL Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 ech wielka tragedia dla rodziny ... chłopak 19 lat ... Szczere kondolencje [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi