kiler Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udało się, udało, super warunki i bez tłoku :icon_biggrin:noo zajefajnie tylko w okolicach drugiego wjazdu posypało się sporo gleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Było super. Strasznie szczegółowo sprawdzali poziom dB. Sporo osób miało problemy z wjazdem. Ja przez to straciłem 1 sesje bo długo trzymali nas na bramie.Pogoda ok. Czasy sesji mogły by być dłuższe. 15 min to za mało............Next will by speed :buttrock: day Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez 77royal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woda765 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Robił ktoś fotki na wczorajszym treningu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prunus Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 noo zajefajnie tylko w okolicach drugiego wjazdu posypało się sporo gleb W czasie trzeciej tury grupy C też nieobyło się bez kontaktu z matką ziemią (niestety). Żółta flaga, moto w pozycji horyzontalnej (kierownik na szczęcie OK),to zawsze działa na mnie demotywująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woda765 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 W czasie trzeciej tury grupy C też nieobyło się bez kontaktu z matką ziemią (niestety). Żółta flaga, moto w pozycji horyzontalnej (kierownik na szczęcie OK),to zawsze działa na mnie demotywująco. To co ja mam powiedzieć?W drugim wyjeździe grupy B dwie gleby były tuż przede mną a trzecią widziałem w lusterku.Na dodatek prawie wpakowałem się w kolesia który jechał na Bandicie (nie mam pojęcia co robił w grupie B) bo przed jednym z zakrętów zwolnił chyba do 40km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Za stroną AW :MOTO-POPOŁUDNIE - 28 kwietnia - dodatkowy terminZajęcia odbędą się tylko i wyłącznie w przypadku potwierdzenia obecności 30 motocyklistów. Zapraszamy wszystkich – zawodników jak i sympatyków „krążenia” po torze. Prosimy o wstępne deklarowanie chęci udziału mailem: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Wybieram się. Szukam chętnego-(ej)na wolne miejsce na lawecie i zrzutkę na wachę/LPG....Ruszam z Warszawa/Wołomin ok 6 rano.Szczegóły na telefon mój nr to 502098955Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prunus Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 "MOTO-POPOŁUDNIE - 28 kwietnia - dodatkowy termin"Wstępnie zadeklarowałem chęć udziału, oby tylko pogoda dopisała. :notworthy: Może tym razem uda mi się rozmienić dwójkę. :blush: BTWZ jakim czasem można by starać się o wejście do grupy "B"? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Z jakim czasem można by starać się o wejście do grupy "B"? :wink:Max. 1.40 :icon_mrgreen: A na serio, nie ma chyba ścisłego podziału, jak robisz poniżej 2.00 to już z luzem B na motopopołudniu. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Wybieram się. Szukam chętnego-(ej)na wolne miejsce na lawecie i zrzutkę na wachę/LPG....Ruszam z Warszawa/Wołomin ok 6 rano.Szczegóły na telefon mój nr to 502098955PozdroZabierzesz mnie? Ok. No to Zasklepane..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mela Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 BTWZ jakim czasem można by starać się o wejście do grupy "B"? :wink: Mniej wiecej masz tutaj :-)http://www.aw.poznan.pl/imprezy2011/2011041819speed/SPEED%20DAY%2018-19.04.2011%20-%20WYNIKI/PONIEDZIALEK.ZIP Cytuj MotoDig.pl :: największa baza filmików i linków motocyklowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prunus Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A na serio, nie ma chyba ścisłego podziału, jak robisz poniżej 2.00 to już z luzem B na motopopołudniu.Czyli z czasem 2:00,973 nie mam co tam szukać? :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 A na serio, nie ma chyba ścisłego podziału, jak robisz poniżej 2.00 to już z luzem B na motopopołudniu.Czyli z czasem 2:00,973 nie mam co tam szukać? :sad:dobry czas, zrobiłem taki Fiatem seicento w 2007 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woda765 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 W regulaminie są podane czasy grup tylko, że większość osób ma to gdzieś a szkoda bo jeździło by się łatwiej i bezpieczniej.Grupa C - powyżej 2 minutGrupa B - 1:50 - 2:00Grupa A - poniżej 1:50 http://www.aw.poznan.pl/motocykle/moto_popo_2011_regulamin.pdfPodpunkt 4.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam, Panowie, Czy macie jakieś fotki z dzisiejszego treningu? POZDR Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi