maniuusssss Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 powiedz mi jak mam cie namierzyc w Malej...bo jak mowilem sam potrzebuje na dwa auta w domu,i jeszcze kilku znajomym moglbym dac,ale zeby chociaz jedna dostac to sie bede cieszyl;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 powiedz mi jak mam cie namierzyc w Malej.. Będę nago ;-) Tak na serio to wcześniej się stykniemy w Rzeszowie na moto. Zrobimy ustawkę i przywiozę wlepy dla większej grupy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) No właśnie jak Cię namierzyć ?? OK już wiem Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez Privat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ustawka prawdopodobnie podczas tej pAq-owej żeby nie komplikować. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=127021&st=40 Jeszcze nie wiem czy jest ta ustawka, ale jak tak to i w tym temacie o tym napiszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Jak wszystko pójdzie okej to spotkanie o 19 na podpromiu. Pisząć wszystko mam na myśli, że nie nawali Poczta Polska i nie będzie lało. Jak się ni uda to na Małej bede miał też wlepy. Druga ustawka będzie w D-cy. Dzień obojętny i godzina w sumie tak po 17 najlepiej. Nie wcześniej niż w czwartek - bo jeszcze wlep nie ma. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Hej Jeszua dosłał mi jeszcze z 300 sztuk :notworthy: , więc moja pełna rozpiska wygląda następująco: Tarnobrzeg użytkownik Krajan - około 120 sztuk - WYSŁANE Tarnów - Salon KAWASAKI - 100 sztuk DOSTARCZONE, - Serwis YAMAHA - 100 sztuk - DOSTARCZONE - WATAHA dostała około 50 wlep - DOSTARCZONE Dębica - cały czas się rozchodzą i już spokojnie 100 poszło - DOSTARCZONE - na rozpoczęciu sezonu w Małej około 200-250 sztuk - DOSTARCZONE - sklep motocyklowy "w ciasnej" - około 50 sztuk - DOSTARCZONE - można się do mnie zgłaszać po jakieś pojedyncze sztuki. Rzeszów - spot na podpromiu ponad 100 sztuk - resztkę powinien mieć użytkownik pAq - DOSTARCZONE - Intermotors na Armii Krajowej - około 100 sztuk - wiem że mało ale już praktycznie nie mam - DOSTARCZONE - WMW - około 100 sztuk - DOSTARCZONE Jasło - WMW powinny być w po łikendzie Majowym bo czekam jeszcze na paczkę od Jeszua około 100 sztuk - WYSŁANE PRZEZ PRACOWNIKA Mielec - sklepu JESIORO, - około 80 sztuk - WYSŁANE Krosno - Nadal nie mam nikogo chętnego, a jechanie mi nie po drodze więc jak coś zostanie i ktoś się zgłosi to podeślę. Zostało mi jeszcze około 80 wlepek i jak ktoś nie ma dilera w ww to pisać podeśle jakąś większą ilość - nie wysyłam 5 sztuk. Po 5 trzeba się pofatygować. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3kawka Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Sorry, że wtryniam się Wam między zdawczą a łańcuch rzućcie proszę okiem na ten temat: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=130703 organizujemy paradę w Sandomierzu 19 czerwca i można by ją było (paradę) połączyć z akcją naklejkową staram się zorganizować jak największa ilość maszyn na tą paradę, ludzi będzie mnóstwo, akcja-parada przebiegała będzie pod hasłami bezpieczeństwa motonitów, więc połączenie tych eventów byłoby napradę fajnym przedsiąwzięciem proszę o przyłączenie się do akcji z góry dzięki Cytuj Jeśli nie Hayka, to co?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 no możem, ale wlepek już nie wile zostało i maja iść na Krosno - może jeszcze udało by się wysupłać coś do 19 czerwca, ale to raczej małe ilości kolo 100-200 max. Druga sprawa że ona mają się zachować jak najdłużej więc kleimy tylko na swoje auta i znajomych , a nie gdzie popadnie - to nie ulotki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3kawka Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 nie, nie, nie - ja nie w tym sensie już wiem że 19 czerwca będzie mnóstwo motocyklistów, którzy nie biorą aktywnego udziału w życiu Forum - prawdę mówiąc właśnie o nich myślałem. Entuzjazm jaki okazują i chęć pomocy jest dla mnie powalająca. Dlatego też uważam, że z równą siłą wsparliby akcję "naklejkową" Cytuj Jeśli nie Hayka, to co?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Dlatego też uważam, że z równą siłą wsparliby akcję "naklejkową" Jest też nr konta na forum na które przelewaliśmy kasę na te naklejki więc mogą śmiało pomóc :icon_mrgreen: - podać? Co do wlepek to tak jak mówię niewiele mi zostało a jeszcze czekam na kogoś z krosna bo to mój rewir. Jak innym grubym rybom coś zostało to mogą przesłać od razu do Ciebie, ale raczej na większe ilości bym nie liczył , bo akcja trwa już miesiąc a było tylko 25 tys naklejek tej kasy co zebraliśmy. Planowo te wlepy mają śmigać na autach, a nie ktoś wsadzi za pazuche na zlocie a potem przyklei sobie w garażu bo zmięta już na auto jest BE. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liroy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam chętnie wezmę na Krosno kilka set naklejek, tylko nie wiem do kogo uderzyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Na kilka set nie ma co liczyć bo akcja trwa już z 1,5 miesiąca. Myślę, że coś w okolicach 70-80 wlepek uda się jeszcze ogarnąć. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddffs Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 mozna prosic kilka naklejek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 patrz kto dostał na tamten rejon. ewentualnie kilka mogę posłać, jakby już nic nie było jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddffs Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 chyba nikt juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi