mario-k7 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam. Może ktoś zna fajne okolice warszawy gdzie można polatać po zakrętach ( jeśli takowe są ). Byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Polatać to nie wiem, ale jeździć to może. Miejscowość Pilawa. ...pod Garwolinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a jakbys cos znalazl to tez z checiom bym obadal :biggrin: , daj znac kiedy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qualm Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 szosa nr 632 Rembelszczyzna-Legionowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja latałem jak do tej pory po centrum (jest kilka fajnych moim zdaniem miejsc do złożenia) i opone tylną praktycznie bez 1mm udawało mi się spokojnie zamknąć :P heh ale jednak to nie to samo co tor jak np. w Lublinie :) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 YUBY, a Ty nie na paradzie?? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Legionowo, Centrum, Cargo Poćwiczyć kolanka można w okolicach cmentarza północnego. Widze, ze jesteś z Ząbek ... to zakręty masz rzut beretem za Wołominem -- Majdan -> Poświętne i Helenów -> Dobczyn -> Klębów. Jakby co daj mi znać na SMS/PW to możemy razem poupalać lytry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Mi właśnie podpasował Plac Konstytucji, a konkretniej szykana w strone Łazienkowskiej :wink: oraz także szykana tylko troche już bardziej niebezpieczna - na Filtrowej, jadąc w strone Grójeckiej.. :notworthy: Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Całkiem spoko są dwa winkle na ulicy Myśliwieckiej (wzdłuż parku) od strony ulicy Rozbrat (wersja pod górkę) lub od strony ulicy Pięknej (wersja z górki). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
220V Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Droga nr. 803 na odcinku Stoczek Łukowski - Siedlce, tyle ze przeważają prawe winkle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Dla posiadaczy grande cohones(zarowno na zewnatrz jak i wewnatrz): http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Wielisz...=&sId2=&x=0&y=0 PIerwsze zakrety sa miedzy startem a pierwsza czerwona kropka. Na rondzie mozna dogrzac gumy. Nastepnie wheelie lights2lights. Jesli sie zalapiemy na zielona fale to pierwszy cohonowaty winkiel w lewo pod gore wjezdzajac na most,nastepny prawy grande-cohonowaty przechodzacy w lewy megagrande-cohonowaty. Na megagrandecohonowatym wlasciciele megagrandegrandecohones moga skonczyc 3 bieg. Oczywiscie na gorze zawrotka i huziaaaaaaaaaaaa z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Zakręty są na prawdę cool, opis dobry, ale na mapce trasa kończy się przed nimi, no i największą atrakcją są światła pomiędzy zakrętami :crossy:, dla mnie największy megawypas to droga Dęblin - Puławy tam można dać ognia !! Edytowane 26 Maja 2009 przez aker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
220V Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Z tej samej okolicy: http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Rembels...sId2=&x=76&y=17 Dobry asfalt na większości odcinka (uważać trzeba tylko na dwóch winklach - lubi zbierać się syf). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi