Storm007 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Ludzie co wy opowiadacie za dyrdymały, ema potrzebuje duzo pieniedzy to fakt ale nie czas, to sie zleca fachowcom typu Prince, i dyma na to od rana do wieczora, podejrzewam ze mało kto tu na forum naprawde z reka na sercu poskładał swoje koromysło własnymy recyma:) Po za regeneracja walu korbowego i szlifem cylindra wszystko wlasnym sumptem robilem, przeciez to latwizna. Sprzet mi sluzy juz trzy latka po remoncie i to bardzo intensywnie. NIe oszczedzam go, garazuje caly rok pod chmurka... Co prawda juz jest potrzebny ponowny remont bo swoje juz przezyl. Ruska uwazam za jednego z prostszych weteranow co prawie wzystko idzie w nim zrobic we wlasnym garazu podstawowymi narzedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 To jestes jeden z nielicznych:)B-R-A-WU-O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Znam jeszcze kilku takich popaprancow ktorzy sami skladaja sobie sprzety... Co w tym trudnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Ludzie co wy opowiadacie za dyrdymały, ema potrzebuje duzo pieniedzy to fakt ale nie czas, to sie zleca fachowcom typu Prince, i dyma na to od rana do wieczora, podejrzewam ze mało kto tu na forum naprawde z reka na sercu poskładał swoje koromysło własnymy recyma:) Hmm to jaki jest sens poza lansem trzymać staruszka jeśli się w nim samemu tylko świece wymienia? Chyba zatrzymałem się jakieś 10 lat temu i żyję w wyimaginowanym świecie bo każdy motocykl który miałem/mam naprawiam tylko sam i nikomu nie pozwoliłbym go tknąć... Dziś w końcu przywiozłem do nowego domku Urala którego kupiłem 5 lat temu( :rolleyes: ), teraz będę zarzucał Was pytaniami :icon_mrgreen: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 A nie mozesz go zezłomowac? Bedzie lepiej dla ciebie i dla nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Wygląda na to iż te ruskie moto są bardziej zarażliwe niż świńska grypa i działają na właścicieli bardzo podobnie,może to już pandemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 To jest jak dzuma, od tego nie ma ucieczki... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 To musimy je wszystkie spalic wraz z zarazonymi zeby juz sie to swinstwo nie roznosiło:) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi