moto_bandyta Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam, Wygrałem 5go kwietnia w niedziele "Grand Prix Łodzi". Konkurencja nie byla moze zbyt wymagajaca, no ale zwyciestwo sie liczy. Łuki jechalem ze sporym marginesem bezpieczenstwa. Kamera zamontowana nad lewym migaczem. Motocykl CBR 1000rr z puchą akrapovic'a, reszta standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 gratuluje:) jak mnie zal d*pe sciska ze motóra nie zrobiłem na czas...:/ pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 gratuluje:) jak mnie zal d*pe sciska ze motóra nie zrobiłem na czas...:/ pzdr:) No to szykuj bajka na nastepna impreze bo podobno puchar komendanta ma byc. A nagroda calkiem niezla! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Że tak sie zapytam sprawdzał tam ktoś dokumenty? Np.: Prawko? :biggrin: Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 No tak, rano przed zawodami badanie tachniczne bylo 7-8 rano. Obowiazkowo trzeba bylo miec prawko, OC, dokumenty motocykla, ewentualna zgoda wlasciciela motocykla jesli jedziesz na pozyczonej maszynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu86 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 No gratuluję bardzo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 No to szykuj bajka na nastepna impreze bo podobno puchar komendanta ma byc. A nagroda calkiem niezla! Pzdr A wiadomo kiedy ma byc ten puchar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Fajnie macie w tej Łodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A wiadomo kiedy ma byc ten puchar? Nie wiem dokladnie, ale podobno komendantowi wojewódzkiemu bardzo sie impreza podobala i powiedzial ze chce "puchar komendanta" dać do organizacji. Organizatorem GP Łodzi byl motodrom.org.pl, tam beda informacje o kolejnych zawodach (o ile beda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Gratulacje!! A w ogóle to bardzo fajna inicjatywa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Gratulacje!! A w ogóle to bardzo fajna inicjatywa :) Powinno byc wiecej tego typu imprez, mieliby sie gdzie wyszalec motocyklowi psychopaci i Ci zwykli motocyklisci tez. Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 :clap: gratuluję zwycięstwa! Dostałeś puchar? Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 bardzo na to liczylem, ale musialem sie obejsc dyplomem(a raczej Certyfikatem). Musze go dać do oprawienia. Poza tym dostalem zestaw olej+filtr+świece+30%rabatu w sklepie w którym marze idą w setki procent chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Lipa ze chociaz piasku ktos nie zamiotl tych zakretow. Inicjatywa extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi