Skocz do zawartości

III Spotkanie Starej Japonii

Buber
 Udostępnij

Termin spotkania  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki termin Wam bardziej pasuje?

• 15-17.05
      5
    • 22-24.05
      3
    • 5-7.06
      8
    • 11-14.06 (długi weekend)
      8

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, ale różnica taka że to ma Pan Mechanik składać (ty sam składałeś), a wiesz jak to z Panami Mechanikami bywa...

No tak, ale Asia ma argumenty ;)

Myślałem że Pan Mechanik jest wystarczająco zmotywowany tylko mu czasu brakuje...

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

pik jedziemy z jednego regionu, o której startujesz?? Mam w planie ruszyć przed 10.00 może gdzieś na trasie się spotkamy??

Matata wiem że lecimy z jednego fyrtla (80km nas dzieli) ,ale my się chyba nie zbierzemy wcześniej niż o 14-tej - praca :banghead:

Więc do wszystkich - wypatrujcie nas około 21-ej :biggrin:

Choć jak będzie cały czas lało to wolałbym jechać prostymi drogami, bo i tak w deszczu nic nie zobaczymy.

Wolkan więcej optymizmu :icon_biggrin:

u nas chata otwarta do późna w noc... :D

Ale przyznam że pogoda nietęgo wygląda.... :icon_rolleyes: A kurna następny weekend ma być gorąc..

Ale nic, słoneczna pogoda jest dla pedałów i cieniasów :flesje: Prawdziwi twardziele jeżdżą zawsze :icon_razz: :crossy:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Myślę, że prognozy to możemy sobie wsadzić w buty. Bez dobrego przeciwdeszczaka albo wypasionych membran nie ma co jechać chyba, że ktoś lubi jeździć mokry. Ja dzisiaj w ciągu godzinnej trasy zmokłem i wyschłem ze trzy razy, więc wróżę, że zanim dojedziemy na miejsce taki scenariusz się powtórzy z 8 razy.

Bez kondona przeciwdeszczowego nawet nie próbuj :icon_twisted: bo przyjemność zmieni się w zupełnie coś innego :icon_twisted:

U Buberów klimat zupełnie inny, tak będzie :buttrock:

Aśka, szkoda :icon_rolleyes: może pożycz od kogoś moto, jeśli na plecaczka nie chcesz.

pozdro

Witajcie. Z przyczyn pogodowo zdrowotnych albo zdrowotno pogodowych - w każdym razie jak się zsumuje to jest kiepsko - muszę zrezygnować. Buber - jeżeli poniosłeś jakieś koszty związane z moim planowanym przyjazdem daj znać PW, oczywiście ureguluję. Pozostaję obserwatorem i udanego spotkania.

nie no spoko, to nie jakiś tam zlot ze striptizem.. :D kosztów nie ma żadnych. Szkoda, chciałem sobie CXa pomacać... no nic, następnym razem.

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Ja pozostawiam decyzję do ostatniej chwili, czyli jutrzejszego przedpołudnia.

Prognozy ulegają stałej poprawie. problemem raczej nie będą deszcze tylko temperatury.

A ponoć to ja jestem pesymistą

Prawdziwi twardziele jeżdżą zawsze
:icon_exclaim: :icon_exclaim:

:crossy: