Skocz do zawartości

III Spotkanie Starej Japonii

Buber
 Udostępnij

Termin spotkania  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki termin Wam bardziej pasuje?

• 15-17.05
      5
    • 22-24.05
      3
    • 5-7.06
      8
    • 11-14.06 (długi weekend)
      8

Rekomendowane odpowiedzi

190 zwiedzanie zamku, plus jakieś 30 za parking, chyba że poszukamy ciutkę dalej i sie postawimy "na dziko".

A tutaj macie traskę jaką będziemy jechać. Swoją drogą fajny website do publikowania podróży.

http://mapvivo.com/journey/8350

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

190 zwiedzanie zamku, plus jakieś 30 za parking, chyba że poszukamy ciutkę dalej i sie postawimy "na dziko".

A tutaj macie traskę jaką będziemy jechać. Swoją drogą fajny website do publikowania podróży.

http://mapvivo.com/journey/8350

Są tam jeszcze dwie Twoje traski, będzie można w przyszłości je wykorzystać :crossy: .

Pytanie do grupy warszawskiej, może byśmy trochę zmienili tą nudną trasę dojazdową, ewentualnie powrotną :icon_question:

Są tam jeszcze dwie Twoje traski, będzie można w przyszłości je wykorzystać :crossy: .

Pytanie do grupy warszawskiej, może byśmy trochę zmienili tą nudną trasę dojazdową, ewentualnie powrotną :icon_question:

Nie ma problemu. Wolkan, rzuć propozycję. W końcu do trzech razy sztuka. Jadąc do Bubera mijamy w bliskiej odległości zamek Czocha, jak się nie mylę. Wystarczy wcześniej się umówić w Jankach i na wszystko starczy czasu.

pozdro

Nie ma problemu. Wolkan, rzuć propozycję. W końcu do trzech razy sztuka. Jadąc do Bubera mijamy w bliskiej odległości zamek Czocha, jak się nie mylę. Wystarczy wcześniej się umówić w Jankach i na wszystko starczy czasu.

pozdro

Zamek Czocha mamy w planach sobotnich.

Może nam się uda zwiedzić zamek w Książu, jest najbliżej naszej trasy?

Zamek Czocha mamy w planach sobotnich.

Może nam się uda zwiedzić zamek w Książu, jest najbliżej naszej trasy?

Oj :banghead: masz rację. Pomyliłem miejscowości. Czyli umawiamy się wcześniej? No i na obiad na trasie mniej czasu trzeba byłoby przeznaczyć.

pozdro

ps. Generalnie jestem za.

Oj :banghead: masz rację. Pomyliłem miejscowości. Czyli umawiamy się wcześniej? No i na obiad na trasie mniej czasu trzeba byłoby przeznaczyć.

pozdro

ps. Generalnie jestem za.

Zwiedzanie trochę potrwa a gnać po trasie nie będziemy, więc wyjechać trzeba wcześniej, ale poczekajmy na opinie pozostałych uczestników.

Wstęp w Książu to 14 zeta, a jak chcecie pomoc lokaleza, to na PM do Toolmana - on tam mieszka, więc... :)

No i po naradzie poniżej podział podłogi. Powiem szczerze że jak was położymy jak niżej to trza spać i się nie ruszać, bo nie będzie miejsca na chodzenie.... :icon_rolleyes: także jak ktoś kocha naturę i ma namiot... taka tylko sugestia. Jakby co to poniżej sąsiadka ma pokoje za 25 zeta od głowy za noc, tak na 4 osoby.

Jakkolwiek, w kupie raźniej, cieplej, świeższe powietrze... :icon_razz:

1. Aśka +1 salon wyrko

3. Peterek - pok1

5. Rejvoy +1 - pok1 wyrko

6. Matata - pok2

8. Toolman +1 - namiot

9. Browarny - pok2

10.Wolkan - pok1

13. Pik +3 - salon

14. Sadek - pok2

15. Jeżyk - kuchnia

17. Ucio + 4sta15 - pok3

18. Wałek - kuchnia

19.Wopoz - namiot

No i WAŻNE! Jak widzicie już dzielimy miejscem, także jakby ktoś miał nie dojechać, albo jak jest więcej chętnych, to uaktualniać listę PROSZĘ.

No i jeszcze jedno WAŻNIEJSZE (tak powiedziała Piaffe jak pisałem...) - szukamy chętnego do obsługi grilla, bo Piaffe chce aktywnie uczestniczyć (tym razem) w życiu ogniskowym.

I jeszcze jedno - tak nam wychodzi (w sumie jak w zeszłym roku) że ściepa na aprowizację powinna wynieść 30 zeta za osobę za całość plus pyffko kto tam ile wypije (tradycyjnie będzie Tyskie, z hurtowni).

I ponieważ nikt nie podskakiwał, to rozumiem że wszyscy idą do zamków. :icon_biggrin: Aha! W Czesji tylko cash, więc pozmieniajcie korony. Przy tej kwocie to nie ma znaczenia gdzie się zmieni...

No i to tyle na dziś, życzymy dobrej nocy.... ;)

I to chyba tyle...

Edytowane przez Buber

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

No to ja już uaktualniam listę. Mojego +1 niestety nie będzie. Na mnie też proszę wyrka nie marnować, bo nadal nie wiem czy zdążę odzyskać motocykl... Jeśli się uda, to kawałek podłogi stanowczo wystarczy, a i namiot zabrać mogę.

W związku z tym chwilowo(mam nadzieję...)usuwam się z listy i trzymam kciuki, żeby Maleństwo zdążylo wrócić i się choć trochę dotrzeć przed wyjazdem

1. Peterek - pok1

3. Rejvoy +1 - pok1 wyrko

4. Matata - pok2

6. Toolman +1 - namiot

7. Browarny - pok2

8.Wolkan - pok1

11. Pik +3 - salon

12. Sadek - pok2

13. Jeżyk - kuchnia

15. Ucio + 4sta15 - pok3

16. Wałek - kuchnia

17.Wopoz - namiot

Edytowane przez Aśka

Witajcie,

wystarczy wyjechać na kilka dni a tu już ruch w interesie jak się patrzy.

Niniejszym ogłaszam, że przybędzie nas dwie sztuki. O ile nie będzie masakrycznej pogody to zwalniamy pokój dla chętnych na kawałek podłogi. Zamki oczywiście będziemy zdobywać, a jak!!!

Do zobaczyska

1. Peterek - pok1

3. Rejvoy +1 - pok1 wyrko

4. Matata - pok2

6. Toolman +1 - namiot

7. Browarny - pok2

8.Wolkan - pok1

11. Pik +3 - salon

12. Sadek +1 - namiot

13. Jeżyk - kuchnia

15. Ucio + 4sta15 - pok3

16. Wałek - kuchnia