tomekd Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Poniewiaz "stary " temat zostal zamkniety to zakladam nowy. Suzuki USA rozpoczyna dobrowalna akcje wzmocniania lub tez wymiany ram w tym motocyklu. Wlasciciele maja udac sie na inspekcja do dealera,w przypadku stwierdzenia pekniec rama zostanie ona wymieniona na juz zmodyfikowana.W przypadku braku pekniac rama zostanie wmocniona. Cytuje "Frame reinforcement brace will be attached to the frame using bolts and epoxy glue" ( :icon_eek: ), czyli wzmocnienie zostanie zamontowane za pomoca sruby i kleju. Teraz rozumiem dlaczego nigdy nie mialem Suzuki tylko Yamahy i Hondy. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Akcja doszla do Polski i podobno ktos juz wezwania do dealera dostal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergit Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ja w sobotę zostawiłem swojego Gixxa K5 na taki właśnie przegląd jeżeli będzie pękniecie to wymiana ramy jeżeli nie ma to wzmocnienie. Czekam teraz tylko na tel. kiedy moto zostanie zrobiony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Czyli dostałeś wezwanie , czy poprostu tak "na zaś" oddałeś moto?? Ps za pomoca śruby i kleju :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergit Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Akcja trwa u nas od 16 lutego ja oddałem sam motocykl gdyż jestem kolejnym właścicielem i listu od nich bym nie dostał ponieważ nie posiadali moich danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Na czym ma polegać owe wzmocnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergit Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Na czym ma polegać owe wzmocnienie? Tu masz opisane :crossy: http://jsdproducts.com/Downloads/asmc_008698.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi