Gość Occult Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Tak się zastanawiam jakie jest wasze zdanie. Ja osobiście obstawiam Sete Gibernau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 No sam jestem ciekawy jak rossi wypadnie na yamasze. Kiedy pierwszy wyscig :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 A ja Rossi :D Moim zdaniem ma niesamowite umiejętności.Potwierdza to, że osiąga podobne czasy na yamaszce jak na hondzie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 I runda w kwietniu tylko nie wiem czy Japonia czy inny tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Jak do tej pory nie było mocnych na Rossiego... ale dużo zależy też od maszyny, a z tego co napisali w ostatnim numerze "Motocykla" w artykule z testami maszyn motoGP to yamaha niestety nie prezentuje się najlepiej na tle konkurencji :D Cóż, mam nadzieję, że spece z yamahy zmobilizowali się, aby Mistrz nie pozostawał w tyle :D Wszystko okaże się po pierwszym wyścigu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 I runda w kwietniu tylko nie wiem czy Japonia czy inny tor. Apr 18 2004 AFRICA'S GRAND PRIX Phakisa Freeway I wszystko jasne I jeszcze dziewczynki z parasolami :mrgreen: http://motograndprix.tiscali.com/en/motogp...ame=&season_id= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 yamaha niestety nie prezentuje się najlepiej na tle konkurencji No ale dla kibiców to jeszcze lepiej bo czołówka jeszcze bardziej sie wyrówna i wyscigi beda jeszcze bardziej emocjonujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Teraz się okaże, czy to tylko Honda była taka dobra, czy Rossi, a może potrzeba jednego i drugiego ??? Zawsze ciężko się rozpatruje takie kwestie - ja osobiście uważam, że jak Yamaha zrobi dobra maszynę Rossi będzie nią wygrywał. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja mogę przyjąć zakład, że Rossi obroni tytuł. Jest genialny i ruchał wszystkich, jak chciał. Pamiętacie, jak dostał 10s kary? I co? Po prostu zrobił sobie 10-cio sekundową przewagę. Takie same motocykle miało jeszcze kilka osób (chociażby kolega z teamu Nicky H., czy Sete, albo Max). Reszta stawki po prostu nie dorasta Valentino do jajek (do pięt to mu dorastają :D ) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 No zobaczymy co wyjdzie z jazdy Rossiego Yamachą, ja na pewno będę trzymał za niego kciuki jak również za to że przesiądzie się na Ducati... 8) Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 pewnie znowu wygra Rossi ..... i bedzie best of the best ...ja tam wole popatrzeć na poczynania słabszych troszke zawodników i na pare nowych nabytków ducati gwiazdy WSB Neil Hodgson i Rubens Xaus i z BSB Shane Byrneciekawe jak tam Gary Mc C. bedzie niszczył tory ślizgami w WSB?? :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi