jurjuszi Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) Myslalem ze jestes snobem ktory ma wiedze nie wykraczajaca poza przegladaniem kolorowych katalogow, :D :flesje: No dzięki, kurcze.... :clap: :icon_mrgreen: Tak źle ze mną nie jest hehe... Ja natomiast myślałem, że skoro jeździsz litrowym ryżopędem, to uważasz że włoszczyzna jest dobra tylko w zupie i tworzysz jakies nowe mity hehe :D :flesje: pozdr Edytowane 20 Marca 2009 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 I znów dyskusja jakie to Ducati beee..., a japwyjce O.K.... Ja ze swej strony też chciałbym dodać, że chłopaki w w/w przypadku mogli się dalej poruszać motocyklami, aby zajechać do serwisu i wymienić sprężynki pomocnicze, a jak w japonii urwie się sprężyna zaworowa to kapica totalna... Dodam do tego kwestię pasków rozrządu, jak ktoś nie ma 2 lewych rąk i parę prostych narzędzi to paski wymienia praktycznie "w polu" , cena regulacji rozrządu nie jest też większa niż w japonii, filtr oleju we wszystkich Ducatach praktycznie taki sam, rodzaj oleju to samo. Największym mankamentem w Polsce jest zaopatrzenie i cena części do tych motocykli, niektóre rzeczy nawet opłacało się do niedawna sprowadzać ze Stanów, w tej chwili ze względu na cenę dolara koszty się prawie wyrównały, ale dolce będą spadać i jak będą kosztować poniżej 3 zlotych- to znów części z USA do Ducatów będą tańsze... Paweł nie wiem, o co Ci chodzi z tym pytaniem n/t awaryjności- chcesz Multistradę? Jak chcesz konkretów dawaj na priva, lub maila( [email protected]) ponieważ mi się Forum wiesza i ostatnio ciężko mi tu nawet zaglądać...Pozdr. Janek Forever Ducati( jakby ktoś miał wątpliwości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi